Šta je novo?

Koliko prosecno provedete na net-u?

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Ne bih da postevljam poll, ali me bash zanima koliko dnevno provedete na net-u, ne rachunajuci posao. Znachi kucna upotreba.

Oko 10 sati dnevno u periodu zime, a oko 4 sata leti.

2-4 sata.

Mnoooogo, kume...

Na poslu - svo slobodno vreme (128k link...) dakle >5 sati :D:D:D

Kod kuce oko 1h.

Sve cifre su dnevno.

Vi niste normalni!!!!!!!!!!!!!

Pa mesecno u proseku oko 150h(tako bar pise na Advanced Dialeru)...UZAS!! Prosto ni ja sam NE MOGU da verujem!
To je negde 5h dnevno,odnosno nocu,jer sam uglavnom nocu na netu.

Pa tako oko 3 - 5 sati kad sam kako raspolozen i kada mi se kako spava, posto sam uglavnom nocu na net od 2,00 h pa na dalje dokle izguram.

oko 15h kucca/posao :)
dok nisam radio, oko 12h...

driver je napisao(la):
oko 15h kucca/posao :)
dok nisam radio, oko 12h...

evo ja se iskreno brinem za tvoje zdravlje!!! smanji malo kume!!! :) ti si i mene z. :)

Re: Mnoooogo, kume...

violinista je napisao(la):
Na poslu - svo slobodno vreme (128k link...) dakle >5 sati :D:D:D

Kod kuce oko 1h.

Sve cifre su dnevno.

Izvini, a gde radis ?
Jel u Telekomu ? :D

Ovo ne pitam zbog brzine linka, nego zbog kolicine slobodnog vremena na poslu... :)

Ja sam srecan kad sklopim 1 sat na netu na poslu (i to kad klopam), a home oko 1 sat. Ovo su vrednosti vezane za 'slobodno' vreme na netu, a zbog posla sam na vezi mnooogo duze...

Sto se mene tice ja provedem nekih 2-3 sata dnevno(normalnim danima) i nekih 5-6 praznicima i vikendom.

U proseku 2 sata dnevno.
U poredjenju sa Lax-om i Driver-om smesno ;)

Sometimes 2 much!

Neki minimum mi je 2 sata/dnevno. Ali desava se kad zasednem i preko 4 sahata... ctp;

BTW, koliki vam je licni rekord kada je u pitanju vreme provedeno na netu....? ;)

Meni je rekord nekih 7 sati....ili vise... ne secam se najbolje...
Imam ortaka kome je rekord 14 sati!!!!
(D)

Prosechno 1-2h ali dodje ponekad i po 5-6h kad se zalepin za neshto...

Meni se desava da ne koristim net po 2-3 dana, dok sam ponekad konektovan po 10tak sati... sve zavisi od raspolozenja (i veze:D ).
Pozdrav:)

Ma u proseku ne duze od 3 sata.Ali bez neta ne bih dugo mogao da zivim...:D sta ce mi big grin ozbiljan! sam ;)

omnik je napisao(la):
Meni se desava da ne koristim net po 2-3 dana, dok sam ponekad konektovan po 10tak sati... sve zavisi od raspolozenja (i veze:D ).
Pozdrav:)

Skoro isto....vsakog dana skinem postu i pogledam 2-3 foruma, ali to je max (nije By:)) 2h, a desi se da spucam i po 150+h mesecno

Kada sam na PTT-u manje. Rekord mi je bio pre par dana- 9h/dan.
Kada imam flat zakacim ga ponekad i ceo dan preko druge linije i skidam i sta mi treba i sta ne...

Neki prosek bi mi bio oko 1.5 do 2h dnevno tj. nocu jer nemam vremena preko dana, a i nocu je duplo bolja veza ;)

Znaci umereno oko 20-30h mesecno + flat nedeljno kako kad...Uglavno svaki dan se konektujem to mi je navika, pa makar i onako bez veze dodem bar na Benchmark ako nista drugo...

oko 20h mesecno
rekord u ne prekidnom netu mi je 6h zajedno sa ortacima u cafeu ctp;

u proseku 2-3 sata dnevno nezavisno od godisnjeg doba :D

a najduze ikada 36 h.... neprekidno FX

Prosecno izmedju 1-2h dnevno,najvise 9h iz cuga

oko 2-3 sata dnevno

U, bre, bas ste me sokirali. Pa kako pojedini ovde, odnosno od cega, placaju tolike sate?

Beotel statistika

Voleo bi da negde mogu da nadjem Beotel-ovu statistiku za 1998 godinu.
Tu je bilo nevidjenih likova, secam se samo da je rekorder bio oko 70+ sati online sa 14400, a drugi je sa 33600 skinuo oko 20gb mesecno.

Svasta ima u ovoj bozijoj basti :D

Interesantan je bio moj ortak iz Herceg-Novog koji je bio 2. nekoliko meseci po vremenu provedenom na SezamBBS chatu (a verovatno i ovako)...Beše to 1994., 386SX 40 MHz, modem 2600 bps pa piči...

PS: SezamBBS je imao ulazne linije samo na 011 brojevima, nije bio bespaltan BBS kao ostali...Računi su bili po 200-300 tadašnjih dinara (1.2-1.3 din = 1dem).

Re: Re: Mnoooogo, kume...

Obilni je napisao(la):
Ja sam srecan kad sklopim 1 sat na netu na poslu (i to kad klopam) ...

Znajuci tebe kako i koliko klopas, mislim da se ti sit nasurfujes :D

P.S.
Stalan DSL link.

D-KEE je napisao(la):
evo ja se iskreno brinem za tvoje zdravlje!!! smanji malo kume!!! :) ti si i mene z. :)

A jel mi verujesh da i pored toga sve stignem :)))

do pre 6 meseci sam u isto vreme pakovao i snimao Divxove, pa sam i mlatio pare:) u isto vreme :)

Vrh Dno