Šta je novo?

Koliko poznajete Prijateljicu?

Kad vec trolujemo ............
I normalno ja da stampac ili neki drugi uredjaj koji si do juce normalno koristio danas na novom OSu ne radi.

Jel ima neko sacuvan Video Backup System? Imam par VHSa :)

IMG_20140727_170123-1.jpg

RAM: i RAD: uuzasno korisne stvari

Ako nisi nesto svoje bekapovao mislim da je lakse skinuti neku arhivu sa onime sto ti treba i ne treba :)

Jel ima neko sacuvan Video Backup System? Imam par VHSa :)
Nekada davno, za pismo meseca sam od SK dobio VBS i jednu kasetu (baš Transcom varijanta). Amigu u to doba nisam imao (prva nabavljena tek negde 2006-2007), niti VCR. No, imao sam prijatelja od kojih sam povremeno pozajmljivao Amigu, pa sam isprobao VBS i koliko se sećam, oko 3/4 naslova sa kasete sam uspeo da prebacim (sa pozajmljenom Amigom sam išao kod komšije koji je imao VCR, pa prebacivao :) ).

Taj VBS sam i ja bio pozajmio jednom drugaru koji je imao Amigu i posle toga VBS više nisam video. No, kupio sam jedan nedavno, nije Transcom, mislim da je ručno pravljen, ali još nisam stigao da vidim da li radi (nedostatak vremena i VCR-a). Spravica je trenutno kod Marka, mislim da je on već skinuo šemu, čim budemo isprobali, javićemo..

^
Yee :) Javite, imam ja VCR.

@dejan
Naravno da je lakse. Imam i tri svoja bekapa mada ne znam da li ima na njima neceg licnog ili su isto kompilacije kao Transcomove. Mislim da sam pisao i spisak na papiricu al su mi kasete kod mojih pa kad svratim bacicu pogled.

Nazad
Vrh Dno