Mica je napisao(la):To ce sve legalizacija softvera da sredi za godinu dve...
Ima gazde firme da nauce da i nas rad vredi, ako ne dvadeset, a ono barem deset puta od rada konobara, barmena i itd....
mikis je napisao(la):U svakom slučaju, ako to do sada nisi radio pa ne znaš ni cene, za početak traži 100-tinak evra, nije mnogo ni tebi ni njima, a ako budu zadovoljni kasnije se dogovorite za više.
Sto je i normalno.raindog je napisao(la):100 evrica bi mi odgovaralo, jos samo da vidim koliko proizvoda ima da ne bude na kraju da treba da pravim sajt od 150 stranica jer on hoce posebnu stranicu za svaki proizvod.
raindog je napisao(la):100 evrica bi mi odgovaralo, jos samo da vidim koliko proizvoda ima da ne bude na kraju da treba da pravim sajt od 150 stranica jer on hoce posebnu stranicu za svaki proizvod.
mikis je napisao(la):Kao što ssteva reče, zato služi bazaE sad, zavisi šta oni hoće, ali ako nikada nisi pravio ozbiljniji sajt a njima takav treba, bolje nađi nekoga ko će to da im odradi a ti uzmi tih 100€ kao proviziju
![]()
Wakizashi je napisao(la):Sto se hostinga tice, na veratu MySQL ne kosta nista(bar do sada nije)
Ma uzmi barem 100€ bez grize savesti, mada moze i preko toga.raindog je napisao(la):ma nije ovo nista komplikovan sajt... trebalo bi da izgleda kao ovaj www.alat.co.yu koji sam pravio za caleta (ne znam da li smem da stavim sajt da ne skinu post jer je kao reklama) uzecu oko 250 dm jer mi treba jedno dva tri dana da napravim takav sajt...
Nemoj da si naivanA da nisi razmislio o varijanti da uradis coveku besplatno? Ipak je prijatelj zar ne? To katkad moze mnogo vise da se isplati nego kasicne novcane nadoknade za utroseni rad... Npr. covek prodaje muzicke stubove i opremu - mislis da ti ne bi dao vise stvari po fabrickim cenama/bez poreza? Pr2: bavi se uslugama turizma - eto ti povoljnijeg letovanja.. Pr3: prodaje neki sasvim drugi proizovod/uslugu... - imas vezu i za te stvari
Crni je napisao(la):Nemoj da si naivan
Za dz moze samo ako pokusavas da izigravas crveni krst (=budala) sto bi bio i taj koji bi ti nesto dao po fabrickim cenama ili ti dao povoljnije letovanje....
Mica je napisao(la):To ce sve legalizacija softvera da sredi za godinu dve...
Ima gazde firme da nauce da i nas rad vredi, ako ne dvadeset, a ono barem deset puta od rada konobara, barmena i itd....
Misko je napisao(la):Mislim da nisi u pravu dobar konobar koji radi na dobrom mestu (npr. Sova, tamo gde ce bit rodjendan Benchmarka) ima par soma dinara dnevno, jedan separe pravi minimum 5000din ceh za vece, a najbolji 20-30 hiljada din, ovo pomnozi sa 10-tak separea i racunaj. Da ne navodim druge poslove, evo primera: dve moje drugarice (nemaju jedna sa drugom veze) prave 500+€ mesecno (ne bave se prostitucijom ili tako necim slicnim), a da skoro nista ne rade, ****** stvarno mnogo dobro izgledaju, mada imas ti i mnogo lepsih devojaka koje ne zaradjuju nista.
Mica je napisao(la):Pa bas i jesam u pravu. (Mada je malo klubova kao sto je sova.)
Ali upravo je i nelogocno da bilo koji konobar u bilo kom klubu ima platu vecu od programera, web dizajnera etc.
A to je bas problem u ovoj zemlji. Vise se ceni rad konobara (ljudi im lakse daju pare), od rada tih ljudi koji je inace nebo i zemlja.....
I sta to znaci dobar konobar. Neko ko zna da se nasmeje i da se slihta i ulaguje nekom krimosu koji je izveo sponzoruse na veceru....
![]()
Mica je napisao(la):Ali upravo je i nelogocno da bilo koji konobar u bilo kom klubu ima platu vecu od programera, web dizajnera etc...
![]()
cheerszormanic je napisao(la):Cenite bre braćo, svoje znanje, ako ga vi ne cenite ko će ?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari