Šta je novo?

Koliko mogu dobiti za ovu plocu i procesor ?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Koliko je realno da trazim za MSI BX Master-a i Celeron-a na 850 sa adapterom?

Pozdrav

Pa nekih 40-45 evra

legend je napisao(la):

Pozdrav

Ploca 35e ili vise
Cpu sa adapterom 25-30e

legend je napisao(la):

Pozdrav

Sve zajedno, oko 80-85 Evra.

:wave;

Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i procesor ?

notax je napisao(la):
Sve zajedno, oko 80-85 Evra.

:wave;

Kako ovo da prokomentarisem...
notaxe jel ti dobro ???
Gde tj od koga moze da dobije toliko (ne racunam ljude koji se nimalo ne razumeju) ?

Ponuda

Nudim oko 55-60e,mozda je najbolje da se prebacimo u oglase
U svakom slucaju ako te interesuje zamena tamo imas moj oglas
za FastFame KT333 plocu +
XP 1600+ mogu da ti nabavim za 60e- cena pre tri dana

Re: Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i procesor ?

Vocko je napisao(la):
Kako ovo da prokomentarisem...
notaxe jel ti dobro ???
Gde tj od koga moze da dobije toliko (ne racunam ljude koji se nimalo ne razumeju) ?

Od preprodavaca sigurno ne.
Necemo ih imenovati. To su ovi sto nude 40-45 E za sve.

Ta ploca se prodaje 45-50 E na SVIM oglasima. To je cena.
Procesor i adaprer su oko 35-40 E.
Pa, vi sabirajte.
Tu cifru od 80 Evra ce da dobije bez problema, ako se malo sam potrudi i napise oglase na nekoliko sajtova sa popratnim textom etc.

Re: Re: Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i procesor ?

notax je napisao(la):
Ta ploca se prodaje 45-50 E na SVIM oglasima. To je cena.
Procesor i adaprer su oko 35-40 E.
Pa, vi sabirajte.
Tu cifru od 80 Evra ce da dobije bez problema, ako se malo sam potrudi i napise oglase na nekoliko sajtova sa popratnim textom etc.

Ma to je ok, ali za 20€ moze na istim tim oglasima da uzme D650@933 sa kulerom i za 45-50 Abitovu plocu koja ce to da podrzi. Dalji upgrade moguc do recimo nekog XP-a, a sa MSI-jem moze da se slika. Da ne govorimo o nekoj kombinaciji da od Miska uzme Morgana za 30€ i upari sa nekom solidnom plocicom i to potera na 1.2-1.3 GHz u startu. Opet moze da uradi upgrade do XPa ako zatreba a sa BXom ko god ga kupi ostaje zarobljen tu gde jeste. U najboljem slucaju ako taj C850 nije remark moze da ga potera malo brze.

Re: Re: Re: Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i proces

brzi je napisao(la):
Ma to je ok, ali za 20€ moze na istim tim oglasima da uzme D650@933 sa kulerom i za 45-50 Abitovu plocu koja ce to da podrzi. Dalji upgrade moguc do recimo nekog XP-a, a sa MSI-jem moze da se slika. Da ne govorimo o nekoj kombinaciji da od Miska uzme Morgana za 30€ i upari sa nekom solidnom plocicom i to potera na 1.2-1.3 GHz u startu. Opet moze da uradi upgrade do XPa ako zatreba a sa BXom ko god ga kupi ostaje zarobljen tu gde jeste. U najboljem slucaju ako taj C850 nije remark moze da ga potera malo brze.

Da slazem se uzme od mene Morgana za 32€ i navije ga na 1200, ili 1300

Re: Re: Re: Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i proces

brzi je napisao(la):

Niko nije rekao da to sto si napisao nije tacno. Ali, to znamo ti i ja, jos tu i tamo poneko, a vecina onih koji kupuju, to ne zna, pa jos hose iskljucivo Intel-a, i zato je cena tolika kolika je.
Ovde ne pisemo o tome sta je isplativije, vec je chovek lepo pitao koliko moze da dobije za to sto ce da prodaje.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koliko mogu dobiti za ovu plocu i pr

notax je napisao(la):
Niko nije rekao da to sto si napisao nije tacno. Ali, to znamo ti i ja, jos tu i tamo poneko, a vecina onih koji kupuju, to ne zna, pa jos hose iskljucivo Intel-a, i zato je cena tolika kolika je.
Ovde ne pisemo o tome sta je isplativije, vec je chovek lepo pitao koliko moze da dobije za to sto ce da prodaje.

Ok sve stoji sto si rekao. Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno