Šta je novo?

Koliko me PSU ogranicava u O/C-u?

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa trebalo bi da te ne ogranicava uopste.

Dobra ti ta +12v grana :d :d

Na nivou LC, PowMax i ostalig kung fu :d :d

Nocni.. to napajanje nije za oc... evo mislim da i simps moze da posvedoci...
uuu sad ti videh tu +12 granu, pa sa time jedva mobilni da napunis, kad bi imao konevrter! :zgran:

Poslednja izmena:
Pa ova crvena boja moze psihicki da utice 😀 .
Uglavnom, cisti trgovacki PSU, sa nekim elementima koji mi se ne svidjaju. Kao prvo, previse paznje i detalja (maksimalno nevaznih, tek da napune stranu), daju za ventilatore. Sta ce Thermaltake i drugo pa da radi. Dalje, u toj "klasi" nema "separate 12V rail", sto bi poboljsalo OC mogucnosti, umesto 12V/18A, koji ako se optereti, utice na "spregnuti" napon (5V ili 3,3V).

Ne bih sa ovim PSU probao preterano da overklokujem Preshota.
Za AMD idealan.

Poz.

I na tarabi pise... jos jednom 🙂

A Northwooda? Jel bi njega gurao OK?

Ma ni njega, to je sminka najobicnija. Lepo ti spremaj pare za enera ako ces da se jurcas...
ps - kupi li ti ventilator konacno!?

Ko da li je kupio koji ventilator??? 🙂

Imas neka Pioneer napajanja u hot hw :d
Idi pogledaj malo pazljivije 😉

@Marti: Aaaaa ti me verovatno pitas za Vantec-a sto sam spominjao na drugom nekom threadu? To mi je stiglo pre jedno mesec dana pa zato nisam skapirao na koji ventilator mislis. Sorry! 🙂

I ajde, recimo da krenem da OC-ujem Northwooda sa tim losijim napajanjem. Kako ce se manifestovati tih 18A na grani od 12V?
- Tako sto cu imati slabiji OC (nestabilniji sistem)? ili
- Tako sto ce mi naponi pasti i riknuti nesto od hardvera?

NightVision je napisao(la):
I ajde, recimo da krenem da OC-ujem Northwooda sa tim losijim napajanjem. Kako ce se manifestovati tih 18A na grani od 12V?
- Tako sto cu imati slabiji OC (nestabilniji sistem)? ili
- Tako sto ce mi naponi pasti i riknuti nesto od hardvera?

Moze da ti rikne tralalajsnica na obodu ploce oko napajanja za procesor! To ti je ono malo iza federgejznice kod elektrolita :d :d

Ma bre moze da se overklokuje i sa tvojim napajanjem, ja znam one koji su to radili i sa JNC, mada su drzali protivpozarni aparat pored 😀 .

Ih bre Najtvizn koji si ti OC Master sa takvim pitanjima 😛

Evo ja npr sam to radio sa mercury i jos uvek radim..sta cu nema se para za enera ..jos uvek 😀

@NightVision.. Rec je o ventilatoru iz potpisa Mr. Hladno, srednjevekovno kabasto oruzje.. 😀

simpson H je napisao(la):
Dobra ti ta +12v grana :d :d

Na nivou LC, PowMax i ostalih kung fu :d :d
E, matori, i 'ladno se ta njegova skalamerija naziva napajanjem od 480W... :d:d

P.S. Da ne zaboravimo ono "Peak Load 550W" 😀😀😀

P.P.S. Komirao se kada je cuo da Ener od 460W ima 33A na +12V :smoke:

Nazad
Vrh Dno