Šta je novo?

koliko kosta....

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
i gdje ima da se kupi u bg ati radeon 9000!!!
znaci interesuju me linkovi firmi gdje ima da se kupi jer ih ne znam puno s`obzirom da sam iz podgorice i koja je to najniza cijena po kojoj se moze uzeti?

Pa... Ako sam dobro razumeo Pecu, nece biti fer da reklamiram sebe u ovoj sobi, ali ne verujem da ces naci jeftinije negde drugde...
Recimo da Gigabyte 9000 kosta 68e; HIS je malko skuplji...

posto si iz podgorice, probaj da kontaktiras firmu datronik, oni muljaju nesto sa cores-om, uzimaju robu od njih i prodaju u crnoj gori.

da li neko moze da mi kaze kakvi su rezultati tog radeona u 3d Mark-u 2001 ili 2003!!!

zendra73 je napisao(la):
da li neko moze da mi kaze kakvi su rezultati tog radeona u 3d Mark-u 2001 ili 2003!!!

Moze. :D

R9000 PRO ima nesto manje od 8000 na DDR266 makini i XP-om 1800+
R8500LE na istoj ima 9000
R9000 oko 7000.
Potrazi na benchu.

Miroslav je napisao(la):
posto si iz podgorice, probaj da kontaktiras firmu datronik, oni muljaju nesto sa cores-om, uzimaju robu od njih i prodaju u crnoj gori.

pa tamo sa ga i nasao za 77e bez poreza nego me interesovalo da vidim kakve su cijene gore jer sva roba ovdje dolazi uglavnom iz srbije!

Van Gogh je napisao(la):
pa tamo sa ga i nasao za 77e bez poreza nego me interesovalo da vidim kakve su cijene gore jer sva roba ovdje dolazi uglavnom iz srbije!
Mmmm srpski Radeon 9800 PRO... Vidis kod nas dolaze iz Taiwana i Kine :D
Za nase jos nisam cuo :D :D :D

Darko je napisao(la):
Mmmm srpski Radeon 9800 PRO... Vidis kod nas dolaze iz Taiwana i Kine :D
Za nase jos nisam cuo :D :D :D

ma znas sta hocu da kazem!!!
robu ne nabavljaju iz inostranstva vec je kupuju gore a vi je uvozite!!!

inace kod mene radeon 9000 na xp1800+ i 256ddr ima od 6200 do 6800
ali nije SE vec obicni 2001!!!

Van Gogh je napisao(la):
ma znas sta hocu da kazem!!!
robu ne nabavljaju iz inostranstva vec je kupuju gore a vi je uvozite!!!
Jel? :D

inace kod mene radeon 9000 na xp1800+ i 256ddr ima od 6200 do 6800
ali nije SE vec obicni 2001!!! [/quote]
Taman toliko; rezultati SE i obicnog su kompatilni samo sto ovaj ima (po) drsku za DX9.0, koja nista ne znaci.
Zavisi sada od ploce koliki ti je skor; probaj kartu na NF7S, sa 200 magistralom pa da vidis :D

Nazad
Vrh Dno