Šta je novo?

koliko kosta intel procesor??

Prospero

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2003
Poena
619
Ima li iko predstavu koliko kosta polovan INTEL (R) procesor s423 na 1.8?

Imam ja polovan intelov procesor na 2.4 (400FSB) ako si zainteresovan ?

jos da ima budala da daju do 70€ za polovni intel kad za te pare ima nov AMD 🙂

Mnogo manje od svega recenog ovde, ili mnogo vise, zavisno koliko ti treba taj s423 procesor!

Uz jeftinu plocu kakve je na desetine komada prodavao neki lik na pcberzi, prica i nije tako losa, mada mislim da je 70€ malo previse za Willy-ja.

Neo_Matrix je napisao(la):
Imam ja polovan intelov procesor na 2.4 (400FSB) ako si zainteresovan ?

Posto?

jaksa je napisao(la):

Bolje da pitamo pošto i do koliko se klokuje, možda napravimo neki dil i Jakša i ja a i Neo 🙂.

Kure, nisi verovatno primetio, radi se o procesoru koji radi na FSB 400MHz 24x100, tako sve i da se dobro o/c, uvek ce raditi na kilavoj magistrali.

Ne htedoh da odgovaram ovde o ceni, jer nije soba Mali Oglasi, ali kad moderator pita, onda ajde... 😀

Procesor nisam nikada klokovao, radio je sa nekim standardnim kulerom na 2700 obrtaja, i na intelovoj ploci. FSB je 400Mhz, znaci radi na (24x100), tako da ako se klokne malo magistrala pretpostavljam da moze da tera preko 3GHz, ali posto se ne bavim oc-om, onda da ne pricam za dzabe...

A sto se tice cene, mogu da ga prodam za 85€ u Jagodini, a sad vi kazito koliko, mada ja mislim da vredi bar koji "ouro" preko 100....

Poz.

Nazad
Vrh Dno