Šta je novo?

koliko je mx440 bolja od mx400?

ob-iwan

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
604
znaci gf4mx440 i gf2mx400 je u pitanju da ne bude zbrke... Zanima me samo jer imam neku, moze li se rec povoljnu, ponudu za prelazak sa jedne na drugu pa me zanima ima li neko iskustva cisto onako u procentima da lupi :) jeli 2x bolja a?

P.S. Nemojte cjepidlacit pa zapitkivat koji model i pricat o clockovanju nego cisto onako....po defaultu....uzmite za primjer MSI-ov neki model i jedne i druge aj zivjeli! :)

GF2MX400 je već prešišalo vreme, nije ni GF4MX440 najnoviji čip, ali je fino rešenje u nedostatku sredstava za kupovinu ti4200. Naravno da je dosta brži čip mx440 od mx400, ali opet zavisi od ostatka konfiguracije koliko će ti doneti ubrzanja.

Bolje skupi para za TI200 koji su sada po izuzetno pristupacnim cenama....

e pa bash to... to mi je rjesenje dok mi ne padnu pare s'neba za nesto jache :) Ostatak conf. je cel 950 i 512sdram-a... ostalo je nebitno. I naravno rjec je o performansama u igrama hehehe

ajde hvala na brzom reagovanju, trebo mi je neko ko ce me podrzat u namjerama a u takvim situacijama i najmanja rjec podrske dobro dodje :) cheers

pazi ovaj...sto se tice kUdtiHaEX-ove preporuke... Radi se o tome da su odje ti4xxx extra skuplje nego kod vas, kao i sve druge kompontente... a ideja o uzimanju mx440 mi je pala na pamet kad mi je predlozio jedan momak zamjenu mx400 uz doplatu....e sad ne znam kolika ce doplata bit... ali ne bi trebalo da me to omete

eh te brzoplete oci....podesene na autocomplete :) znaci uzimam mx440 sad definitivno... prodavac se smilovo strasno pa uz jako malu doplatu, sramota me rec koliku, mi nudi 440...

u svakom slucaju kad sve sredim... javit cu kolika su poboljsanja barem u 3dmarku

hvala svima! i tebi zemljache :)

mx400 Inno3D vs. mx440prolink

kad sam testirao ove dve kartice na abit kr7 sa atlonomXP na 1,8Ghz dobio sam razliku od vise nego 2x negde oko 2,15x u 3dmark2k1
dakle 3325 naspram 7150...razlika je vise nego ocigledna!

Mislim da ce geforce3-ke tesko naci nove, a ko ih ima, nije lud da ih proda:)

Nazad
Vrh Dno