violinista je napisao(la):U, bre, nisam znao da spadam i ja u "Penzose" (sa velikim "P") :d ... U stvari, kad malo pogledam bolje, pa ja se kompjuterima (i muzikom) bavim već punih 20 godina!!!
driver je napisao(la):Dal je moguce da niko spectruma nije imao pre 84 ?![]()
URGH! je napisao(la):Uuuuu sto se Amige tice mislim da sam medju vecim entuzijastima -kupio sam njen tada najnoviji hit(iako je tada vec odavno prsla) '95 sam pazario Amigu CD32 -cik nek se neko seti sta je to :d
URGH! je napisao(la):Uuuu mogli bismo ovde da osnujemo lep penionerski klub :smoke: -ja od '84. pred polazak u skolu,kad mi je majka kupila C-64,nepunih mesec dana kasnje je cale iskusno zakljucio da posto se od istog nisam odvajao da je vreme da "naucim nesto pametno da radim sa njim",tako da sam prinudno upisan na skolu za kibernetiku instituta "Vinca" -covece mogli su kompovi da mi se ogade za ceo zivot,mislim da su one saksije na prozoru ucionice vise shvatile od mene :S:
Milan82bh je napisao(la):Aj nemoj da lazes! :d i gde je moj Battlefield?![]()
Sto se mene tice ja sam bio na kompjuterima kad sam se rodio!!! :d
URGH! je napisao(la):dzojstik i kasetofon na cas(napomena mladjim korisnicima -nekada su se igre ucitavale preko kasete i kasetofona,u ciju je glavu skoro stalno bio zaboden srafciger :wall: )
URGH! je napisao(la):Da znas,ovo danas prosto nije zanimljivo,a seti se koliko zadovoljstva je izazivala poruka da je uspelo ucitavanje,narocito posle par neuspelih pokusaja :banana:
stormbringer_bg je napisao(la):Eeee, a seca li se neko emisije 'Ventilator', ili tako nesto, na radiju pre 16-18 godina, kada su pustali igrice i programe na radiju, cini mi se samo za ZX, pa je samo trebalo da se pritisne 'rec', i posle par minuta imas to na kaseti?![]()
stormbringer_bg je napisao(la):Eeee, a seca li se neko emisije 'Ventilator', ili tako nesto, na radiju pre 16-18 godina, kada su pustali igrice i programe na radiju, cini mi se samo za ZX, pa je samo trebalo da se pritisne 'rec', i posle par minuta imas to na kaseti?![]()
silverglider je napisao(la):Ljudi, smanjite malo te lovacke price; ispade da je pola foruma pocelo da se bavi racunarima daleke '46 dok su se jos trebile okupatorske snage po shumama i planinchugama...
silverglider je napisao(la):Ljudi, smanjite malo te lovacke price; ispade da je pola foruma pocelo da se bavi racunarima daleke '46 dok su se jos trebile okupatorske snage po shumama i planinchugama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari