Šta je novo?

Koliko da naplatim?

markez

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2005
Poena
309
Dok sam bio na civilnom sluzenju vojnog roka uradim ja za firmu jednu, pa da kazem jednostavnu, bazu u Access-u.
Nisam je napravio kao samostalnu aplikaciju već se podatcima pristupa iz access-a. Nekoliko tabela, formular sa slikama itd. Sad se zainteresovali neki ljudi iz slične firme za tu bazu i pitaju me koliko trazim da i oni dobiju tu istu bazu?
Ja kako to nikad nisam radio za prodaju ne znam šta da im kažem pa rekoh da pitam ovde.

Možda nisam stavio ovo u pitanje u pravi deo foruma ali neka mi administratori ne zamere.

Pa.... jedno 200 EUR. Malo pipaj teren, ako vidis da moze i vise, pucaj, a ako se ne daju tako lako, mozes da spustis jos malo na nekih 150 EUR.
Ljudi, koji to narucuju, uglavnom nisu svesni koliko tu treba rada i truda (malo ili puno), pa moze neka cena da im se ucini ok, a ti to napravio vrlo brzo, bez mnogo truda.
Mozda ne bi bilo lose da ih pitas, koliko oni nude? Cesto se dobije vise nakon tog pitanja, nego sto bi ti sam trazio.

Hvala puno !!!

Dobro je da se ne sete da odu i prekopiraju ;-)
Pazi da je legalan access

churla je napisao(la):
Dobro je da se ne sete da odu i prekopiraju ;-)
Pazi da je legalan access

I mene cudi da nisu iskopirali, ali mozda je covek zastitio svoju bazu, moze se osmisliti fina zastita u Accessu.
Ali sto se tice legalnosti accessa, mislis da ga neka od firmi ima legalno? :d :d :d :d :d :d :d :d :d tesko.

Nazad
Vrh Dno