Šta je novo?

Koliko brinete o svojim gedžetima?

Kupim telefon do 250e, nosim dok ne počne baterija da slabi ili da telefon usporava. Čuvam ga samo toliko da ne razbijem ekran. Posle poklanjam nekome od rodbine. I tako u krug.

Cuvam stvari koliko mogu, privatne i sluzbene, moje i tudje, kao da sam ih licno platio. Neka stvar principa, necu sad da teram sluzbeni auto 120 po makadamu samo jer mi se cefnulo i ne placam ja. Zato popizdim kad nekom nesto pozajmim a vrati mi se smrljavo i iznjakano, tome vise ne pozajmljujem. Krug je sve uzi.

OCD sve u 16 :)

Onog trenutka kad ti telefon ispadne i lupi o asfalt, prestaje svaka priča o gorila glassu.
Zato uvek nastojim da imam bumper pa sve i da je estetski ružno. Naučio sam to na teži način kada mi se Lumia 735 slupala. Ipak, nije ni on garancija, jer posle dve godine mi sa pola metra pada na tvrd bolnički pod se okrznula ćoška na Redmi 6A (nema gg, ali poenta je da isti ipak nije mogao biti amortizovan).

samo polovno i 0 pažnje i obzira. moj fon je koštao 80e i ide u isti džep sa ključevima, bole me uši da mi ispadne, da ga nosam u fOtrolama, izgubim negde, imam lufta da mi se to desi 5-6 puta pre nego li stignem u polu-flegšipske vode - o pravim flekšipsima koji se pišu sa četiri cifre da ne pričam. fon pre ovoga ista priča, izdržao četiri godine.

laptop koštao 25e (sandy i7), imam još pet (časna pionirska) plaćenih još manje da ga zamene ako ikad crkne; krpa u kojoj se transportuje se može nazvati "torbom" uz jako puno mašte.

pet minuta čitanja xopop ispovesti vas koji kupujete novo po legalnim prodavnicama sa sve saobraznostima i politikama poslovanja i ostalim floskulama, da mi izađe neki menažer objekta za nešto što sam platio kilo evroa, pa kajzer soze bi bio u fazonu "mojne brate kako ti ih nije žao".

npr: https://forum.benchmark.rs/threads/koji-stariji-a-jeftin-macbook-pro.484172/post-6496881

ne prodavam, ja to sebi uzimam kad mi dosadno pa se zanimam time. imaš na KP vazda tih leševa za 2/3000 din. pre par nedelja kupio 6 "neispravnih" mekbukproa 15" za 10K din (180 eur asking price), od kojih sam načinio pet ispravnih, daklem 2k/kom. kombinacija i5-620m i i7-2635qm sa isključenim diskretnim grafikama, teraju linux ko blesavi (as in dobro, ne poremećeno). to se ne isplati kompletirati, ko će da kupi 10 godina star krš a i ja nem živce za ludake sa oglasa... ovako imam uvek zamenu ako nešto odapne ili ako nekom ubogom treba pomoći sa prvom mašinom i slično.

Za fon mi je važno da ima dobru kameru....nju najviše i čuvam :p

Vrh Dno