Šta je novo?

Koliko često punite mobilni telefon? Jednom u dva dana postaje standard kod novih modela

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
punjenje-telefona.webp

Koliko često punite mobilni telefon? Jednom u dva dana postaje standard kod novih modela​

Zahvaljujući novim baterijama, efikasnijim ekranima i čipovima, telefoni iz 2025. godine mogli bi izdržati i više od dva dana bez punjenja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...u-dva-dana-postaje-standard-kod-novih-modela/

Punim jednom u tri dana, jer držim ugašen net kada ne koristim telefon.Pretežno koristim WiFi, a mobilne podatke baš ako mi zatreba palim kada sam van kuće.

Telefon svako veče ide na punjač, bez obzira koliko mi je % baterije ostalo...

То можда за оне који имају 7000mah батерије. Ми са самсунгом смо друга прича :)

Stalno je na bezicnom punjacu koji je usput i stalak. Tako je i na poslu i kuci pa sam stalno nakrcan na max. Verovatno nije optimalno za bateriju, ali sta sad.

@srkiller pusti ljude da se izjasne i kažu svoje mišljenje. :) :) :)

Ako... nisam jos (uvek) dobio mod status :D
A kad ga dobijem... pa samo je pitanje minuta/sati kada gasim vesti/oglasi/grejna tela/klimatizacija forume 😂
Potom nastaje haos, a u haosu je sve dozvoljeno... ovde sad ide pokvareni neki smajli, ali nisam zicer koji

Ali def prvo gasim honor vesti, shaomi brate ostavljam jer sam emotivno vezan za Poco jelte....
a potom krece rasulo:
nidza.gif

Poslednja izmena:
Mislim da ćeš za takve poteze morati da tražiš barem Super Admin, ako ne i Co-owner privilegije 😂
On topic, sledeće što nam sledi je da nam dodatno naplaćuju to što ćemo moći da punimo telefone jednom u dva tri dana, kao pre deset godina.
Long live the progress!

600 evra sam ustedeo, pa cemo da vidmo dokle me vodi... superadmin ili co-owner, mozda neki Honor AI telefon na spec. popustu...
ili jos bolje...brisanje pomenutih tema...meni je nebitno, samo da bude anarhija 🤣

Nazad
Vrh Dno