Šta je novo?

koliki vam je račun za struju?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
Da, meni iz Kine sve kasni, valjda zbog strajka onog sto bio.
Eps sajt jos ne radi, koji su ovo diletanti.

Menjajte sifre.

Čisto poređenja radi, ne znam koliko Vi tačno plaćate račun za utrošenu električnu energiju, ali evo moj slučaj: spratna kuća od 200kvm stambenog prostora, jedan zamrzivač, jedan frižider, jedan šporet kombinovani, dva računara, jedan električni bojler, 3 TV-a! Sijalice su sve LED od 3-9w (lusteri, lampe). To su realno potrošači struje u mojoj kući.
Što se tiče grejanja, tople sanitarne vode, kuvanja...to sve na plin, centralno!
Račun za struju u letnjem periodu od 3500-4000rsd, sada u zimskom od 5500-6000rsd!

A sad malo ozbiljno o temi:
1. Kod matorog: Račun za Novembar 8000 dinara. Dva frižidera, dva zamrzivač, dva TV, komp, dve klime (na koje se greje)...
2. Kod nas: 3 Frižidera, 2 TV-a, 2 laptopa, kuva se na struju, grejanje toplana, račun za struju 7000 dinara.

Nalozi radnika epsa na crnom tržištu. Možda ima nekih bezazlenih, možda ima nekih koji će da nas vrate u pećinsko doba...

Sigurno povezano sa ransomware-om kojeg su zapatili tj. tek sad i primetili... jer vidi datum na fotki od kad je breach-ovano.

da nisi napisao, ne bih ni znao za RW... pokusavam 2 dana da udjem na portal, nece... nadam se da su podaci o kartiacama kod 3rd provajdera...

nadam se da su podaci o kartiacama kod 3rd provajdera...

Mozda kod Altapay.... kod njih ti je tek sigurno 😂

Ovo je potpuno katastrofa!
Devetnaesti u mesecu,
racuni namerno odlozeni zbog poskupljenja i izbora,
a sada totalni krah informaticke mreze u najvecoj drzavnoj u koju bi trebali svi da imamo poverenja.

Ko zna sta nas ceka narednih dana...

uff, pratimo SMS..
a di bas sad da je blokiram, pred NG :d

Danas stigao dobri stari papirni račun 😁 Posle ovoga ne odričem se papira ;)
A mogli su jednostavno kroz eSanduče da dostave račune, kao infostan i mts. I dalje ne vidim svrhu svih onih grafikona, tabela itd.

Grafikoni su dobri... ali da, mogli su kroz e-sanduce, ali zeleli su ransomware kao mlada/stara k.... tu nije bilo pomoci, to je prizeljkivano, najavljivano, trazeno...
Dobili su, sta su trazili... jer za bolje ne znaju. Sve mu dodje nekako prirodno...

Ransomware je u pitanje, nije tipičan hack, pa su pogasili sve servere dok ne reše situaciju.

Ne znam za vas ali meni neki haker platio racun, hvala mu :ROFLMAO:

Danas stigao dobri stari papirni račun 😁 Posle ovoga ne odričem se papira ;)
A mogli su jednostavno kroz eSanduče da dostave račune, kao infostan i mts. I dalje ne vidim svrhu svih onih grafikona, tabela itd.
Papirni obračun još nije stigao a ni e račun za firmu

Danas poceli da stizu papirni racuni.
A bas sam hteo da se prijavim za e racun..:p

Kod nas u zgradi a i celom bloku (NBGD), menjali su strujomere, stavili su digitalne sad u u novembru, ko zna kakav racun mi stize ?!:rolleyes:

Nazad
Vrh Dno