Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Znam, na svakom od 4 ormarića u hodniku zgrade stoji po jedna antena i čim sam video poruku nisam ni išao dalje u procesu prijave...
Kod mene takodje posle 2 dana bio proknjizen (ĆU)Takodje placeno 5tog jos nije proknjizeno Bg, dok racun u Lazarevcu proknjizen posle 2 dana.
Izgleda da je moguće, kod mene ista situacija, sad sam proveravao.Kod mene situacija sledeca.
Racun placen 11.6. a na portalu, kad udjem, stoji da jos nije placen. Nemoguće je da 7 dana ne nogu da proknjize uplatu
Može sve da bude povezano, da neka brojila rade, a neka ne.@Martin Mystere Proveri samo, da li su te antene prikljucene uopste!? kod mene su mesecima stajale ne prikljucene ! kablic, visi tako pored !
Pa tako je i kod mene, samo ja platio 10.6Kod mene situacija sledeca.
Racun placen 11.6. a na portalu, kad udjem, stoji da jos nije placen. Nemoguće je da 7 dana ne nogu da proknjize uplatu
Verujem, kod mene u pocetku je dolazio neko da ocita, ali ne prvog u mesecu, na racunu stoji ocitavnje od prvog i poklapa se sa brojilom i evo sad vise ni ne proveravam!Može sve da bude povezano, da neka brojila rade, a neka ne.
Na portalu sam 14.06. video račun sa neočitanim brojilom.@idijanac
evo da može i gluplje
Pogledajte prilog 496133
Pogledajte prilog 496134
Stigao račun na portal - potrošnja 0 (nula) a očitan 06.06.
U ovoj drzavi tj drzavnim organima ne postoji odgovornost...Meni su isto na šalteru rekli da nisu nadležni za prigovore tj žalbe u vezi računa. I dali mi mail, [email protected] na koji treba da pošaljem reklamaciju. Kako to oni nisu odgovorni nego te upućuju na ovaj mail, pa zar nije to isto? Dal na šalteru dal na mail isto je, kako to oni nisu nadležni na šalteru? Ista su firma, jedino ako su druga firma? Koga lazu ili ja ne razumem ovde stvari, molio bih da mi neko pojasni, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari