Šta je novo?

Koliki vam je mesecni download?

Da li ima dosta muzike na sbb hubu, posto cu to najvise skidati ako uplatim flat 128 home?

Kod mene je download jedno desetak-dvadeset MB mesečno, u proseku (dial-up)... Mada, imam i ja svojih bisera - neki dan sam skinuo fajl od 75 MB... Cca 4 i kusur sata skidanja (noću), i na kraju se ispostavilo da je fajl nekako oštećen i da (reč je o instalaciji Open Office-a 2.0) neće da se pokrene... Grrrr...:mad:
Na kraju sam otišeo na najbliži kiosk i kupio prvi komp. časopis uz koji je dolazio i CD sa navedenim programom.
Naravoučenije: ne-raditi-to-više. :wall:

Oko 2 do 3 GB mesecno na 56k... :)))

Ralex2 je napisao(la):
Da li ima dosta muzike na sbb hubu, posto cu to najvise skidati ako uplatim flat 128 home?
Samo sam ja bacio na share oko 50 GB pa ti vidi da li ima dosta muze a imas oko 450 usera

okmijun je napisao(la):
jeli bre a sta radite sa tolikim podacima?!
Pa mora ovaj 4550a da odradi svaki euro! :D
Skidam isti film vise puta od razlicitih ljudi jer zavisi od kvaliteta koji cu da narezem

Ali sta imate toliko da skidate? Svakog meseca po 50gb, razumem filmovi,igre i programi, ali tako stalno, ja neznam sta toliko da skidam.... 50gb juujuj

ADSL 256Kb- oko 30 GB mesecno .

Sad sam nesto smanjio ali pocetak je bio junacki - skidao sam 4-5 filmova za noc. Govorim o DVD varijantama;)

po podacima provajdera,ja sam svukao 1400mb za mesec dana, adsl 256...

sta cu kada p2p nece da radi kako treba :)

frrka je napisao(la):
Pa mora ovaj 4550a da odradi svaki euro! :D
Skidam isti film vise puta od razlicitih ljudi jer zavisi od kvaliteta koji cu da narezem

:D
ti si jos ludji od mene, ja kad nemogu da nadjem neku instalaciju skinem je sa neta (brze mi nego da kopam)

sto bi reko moj drug MM
"..jel vi to pravite BackUp interneta???..." :eyebrows:

oko 150 gb mesecno. sbb flat home + lokal....pomozite ljudi ne znam vise sta da skidam!!!!!!!!

Ja skinem oko 300 GB mesecno bez ikakve konekcije...totolno OFLINE :eek:)))
+ sa 512 ADSL-om oko 100 GB :eek:)))

veljco
oko 150 gb mesecno. sbb flat home + lokal....pomozite ljudi ne znam vise sta da skidam!!!!!!!!

Evo ti sajt pun ideja sta skidati :eek:)))
http://nforce.nl/

Poslednja izmena:
valjda oko 40-60Gb......dosta muzike,divx,nove razne djakonije :)

20 mb mesecno u proseku

100 tinak Mb otprilike..

Dok me nije smorilo (jedno god i po dana) , 1 TB ,ako ne i vishe, mesecno satelitom, od toga 85% i vishe obrishem :D a sad 5 mb mesecno :p s posla 128 flat :p

DaPimp...nista bez !get-a :eek:)))

Oko 20gb. Ali evo, ovog meseca im je nesto zezao bezicni, pa sam skinuo celih 5gb manje.

256 flat wireless, 30-50GB mesecno (zavisi od inspiracije)

1 - 3 GB na dial up-u, zavisi kako kad....

25Gb, stim da zadnjih 5 dana nisam nista skidao.

50tak Gb mesecno :)

U proseku oko 20GB mesečno, 256k wireless, *** znam da može to još dosta al nemam ideju šta više :( a muziku i filmove uglavnom ne skidam :)

@ipin
Alal' ti cufte!

Kuci slabo skidam, nemogu da podnesem buku & toplotu koju proizvodi masina, a na poslu imam 2 x 768k link pa skidam kako hocu i sta hocu. Sa jednog od ta dva linka sam svukao 60GB za mesec dana, za drugi nemam statistiku ali tu sam negde :d

Falcon je napisao(la):
@ipin
Alal' ti cufte!

Kuci slabo skidam, nemogu da podnesem buku & toplotu koju proizvodi masina, a na poslu imam 2 x 768k link pa skidam kako hocu i sta hocu. Sa jednog od ta dva linka sam svukao 60GB za mesec dana, za drugi nemam statistiku ali tu sam negde :d

Zato nasa drzava propada.... cccccccc........ kuci mu bucno i toplo....... ccc....... da se ja pitam......... :D :D :D

Nazad
Vrh Dno