Šta je novo?

Koliki procenat poseta dobijate preko Googla ?

Kao sto rekoh, ogroman broj marketinskih agencija su prodavci magle, pogotovo one koje nude i web dizajn,SEO i sve cega mogu da se sete(zato sto rade klasican outsorce-ing i idu na to ko mamnje para zatrazi, zato su sajtovi koje "prave" marketinske agencije cista sprdnja, pretpostavljam da im je SEO isto takav).

Naravno, slažem se sa tobom da je većina agencija takva... ali ima i onaj mali broj koji, na primer, uopšte ne rade sa domaćim firmama i vrlo su uspešne u poslovanjima na stranim tržištima(jedna za koju sam ja radio je upravo tako funkcionisala, gde je pola firme bilo u Beogradu a druga polovina u NYC). Vlasnici su Ameri i popriličan spisak vrlo dobrih američkih firmi koje su koristile njihove usluge. Radio sam i sa jednom 100% domaćom, koja je medju prvim počela da se okreće digitalnom/web marketingu i tamo su radili dosta dobri, kako grafički i web dizajneri, tako i developeri... i nisu štedeli novac za usavršavanje svojih radnika.

Pa ono, ne govorim u potpunosti napamet. ;)

Takodje, ma kakav odgovor da ti dam na tvoje pitanje "ko ga smatra...?" nece ti odgovarati, ako ti kazem da su to ljudi koji se uspesno bave internetom, internet strucnjaci, uticajni internet ljudi, ti ces onda pitati a ko su ti uspesni ljudi koji se bave internetom? ko su ti internet strucnjanici? ko su ti uticajni internet ljudi? ko je njih tim proglasio? i to bi islo u nedogled.

Lepo preusmeravanje ali ja nisam za "beskonačna petlja" tipove odgovora, kao što i nisam bio taj koji ti je postao prvobitno pitanje.

Ali ovo:
"Ljudi koji se uspešno bave internetom"
"Internet stručnjaci"
"uticajni internet ljudi"

Ne znam šta bih ti rekao...

Nazad
Vrh Dno