integra je napisao(la):Na koliko FSB-a drzite vashe Durone,PIII,Athlone,P4 🙂 ?
Ja sam postigao FSB od 155 stabilno na KT7E a podigo Win sa 159 min agres. settings. Na 150*5 radio 10 dana i super stabilno!
Vocko je napisao(la):Ja sam copp-a 800/133 najvise naterao na 175MHz FSB posle Samsung memorija nije vise mogla, i radio je super stabilno 5 dana kada je crkao, bilo je previse cini mi se 1.95v sa neki BLJ qlerom. Posle sam taj zamenio za 866/133 i taj nije hteo preko 155MHz zato sto je bio remarkiran. Sada imam 2x1ghz i rade do 124mhz fsb, ali problem je do ploce, posto memorija radi na 158mhz cas2, a cas3 nismo probali vise od 183mhz, inace memorija je infineon. BTW copperi rade na 1330MHz tj na 133mhz fsb.
notax je napisao(la):Ja sam mislio da samo AMD crkava od pregrevanja. Gle, svaki dan chovek moze nesto novo da nauchi. 😀
notax je napisao(la):Ja sam mislio da samo AMD crkava od pregrevanja. Gle, svaki dan chovek moze nesto novo da nauchi. 😀
Vocko je napisao(la):Pa da si ti stavio ovaj qler na AMD crkao bi on odma po paljenju, ne bi izdrazao mesec dana normalnog rada + ovo mucenje, eto toliko ej qler bio los.
Broz je napisao(la):Mislis cetvorocifrenim😀
Opasan primerak , sigurno bi mogao na 1133 da radi na 1.8-1.85 v. Ja sam imao Durona 600 koji je radio na 1000 na 1.75 v rock stable sa 6 Cu+ .Seljadin je napisao(la):Ortaku je radio Abit KTE na 155 sa mojom NCP(I/O 3.7V),savrsheno stabilno nekoliko sati igranja AvP-a.Vishe nije moglo jer nismo
stavili novi bijos,te je 155 bijo max i mum 🙂
Baj d vej,za**** sam se sho sam mu prodo durishu 600 za 60 POJENA,jer se ispostavilo da shljaka do 1070 na 1.675V?!?! (brrrrrrrrr...)
intel je napisao(la):P4 1.6Ghz@2 Ghz (125 FSB) impresionantno radi masina...CAS2 setovanja
Aca je napisao(la):Nije to bas neki najmerodavniji test, al ajde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari