Zna li neko cenu?Nova kolekcija kreće od utorkaPogledajte prilog 528945Pogledajte prilog 528946Pogledajte prilog 528947
Koliko sam video kod drugih, biće oko 2 evra prvi broj, znači vrv 249 din, pa onda 549 ili 599, i na kraju vrv 999 regularna cena.
Evo kako izgledaju sa ormarićem
Inače, izašao je novi broj Pogledajte prilog 528995Istorijskih ličnosti II svetskog rata
Pa da, ko će čitati tako male knjige. A bas za dekoraciju, mislim da je skupo. Verovatno ce biti 1100.dinUzeo sam danas tu knjižicu, toliko je mala da je praktično nemoguće normalno čitati, ovo je više za dekoraciju. Zanimljivo je da sada nude i policu kao dodatak sa kuponima.
Da previše je za dekoraciju, 900 din knjige koje se ne mogu ni čitati a "specijalno" izdanje Zločina i kazne u 8 delova je 1100 svaka + polica od 10000...Pa da, ko će čitati tako male knjige. A bas za dekoraciju, mislim da je skupo. Verovatno ce biti 1100.din

Ako ništa, bar su se potrudili oko pakovanja. Kamo sreće da su ovako pakovali autiće ili kamioneU principu, ovo je samo eto tako, da imaš minijaturnu biblioteku, ništa više. Može da se čita, ali ko bi se cimao i ćoravio, ako postoje normalne knjige.
Pogledajte prilog 529649Pogledajte prilog 529650
www.genijalnemozgalice.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari