i mene zanima, ne mogu da nadjem nikakve informacije na netu...ni generalno za brojeve naredne itd, ko je izdavac?Kad krecu ove Istorijske licnosti?
Pa gde ima da se uzme, na 3 4 trafike kazu ne znaju sta jeNije loše, obična knjiga, recikliran žućkasti papir, ali je fino odrađeno. Dobija se i ta knjižica, čisto informativno
Probaj da narucis taj broj na email [email protected]Dal neko nema mozda dodge charger broj 78? Pogledajte prilog 505846
Jedino da im pošalješ mejl i pitaš da li šalju tamo, ili da nađeš nekog u Srbiji da ti kupuje i pošalje po nekoliko odjednom.Ima neko ideju kako bi to mogao naći u Slo?ako ima kod nas toga.
Sry,pitam za istorijske ličnosti.
Ima na kioscima 5 minuta max. Kupujemprodajem oglasi 30 novih oglasa u zadnjih sat.Čarobne Zvučne Priče br.2 sa zvučnikom izašao (u NS).
Deluje da ima na većini kioska, koliko sam video sa bicikla.
Ne vidim ko je izdavač,dal je DeAgostini ili neko drugi,slovenija je vrlo nezanimljiva za te izdavače,ne isplati im se štampat 10k primeraka izgleda,ako bi i to prodali.Jedino da im pošalješ mejl i pitaš da li šalju tamo, ili da nađeš nekog u Srbiji da ti kupuje i pošalje po nekoliko odjednom.
Mada iskreno, iako je prvi broj solidno urađen, knjiga ne vredi 900 dinara.
300 da, toliko vredi taj kvalitet. Uostalom sve te informacije mogu da se nađu na internetu.
Recimo, da su knjige tipa, kolekcija Agate Kristi, kao što sam video da je negde izašlo, da li u Španiji ili nekoj od južnoameričkih zemalja, onda bi bilo lepo imati. Ovako je sve to samo skup biografskih podataka. A siguran sam da postoji knjiga koja obuhvata sve te ličnosti, i koja bi bila daleko jeftinija, plus bi uštedela puno prostora, ipak je 80 popriličan broj.
A da, možda će i tamo izaći, pitaj ih i to preko mejla, ako već i nema. Mada vidim da na ovom kartonu piše cena u dinarima, denarina, markama i evrima. Da li to znači da izlazi i u Severnoj Makedoniji, BiH i Crnoj Gori/Hrvatskoj, ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari