Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Kako bi bilo dobro kad bismo znali koji su sledeci modeli legendarnih automobila...ali kako se do sada radila kolekcija, bojim se da ni oni sami ne znaju..

Jedino sigurno su FB grupe gde budu objave par dana pre kada im modeli stignu u magacin i kasnije na trafike. Mislim da bi sledeći trebao da bude Opel Rekord ili BMW, ne sećam se tačno koji.

Pratim te grupe, obicno se zna u petak/subotu pred naredni broj. Ako bude bilo koji od ta dva, mislim da ce biti super.

Edit: po onome sto ja imam sacuvano, ide opel rekord.

Zanemariti datum naravno. 😀
Messenger_creation_2FF46E0B-9271-496C-9BA2-B173789ABE85.jpeg

Poslednja izmena:
Prosle srede je izasao broj 92 i ova sreda se preskace, jer je sad dvonedeljno izdanje.

Prosle srede je izasao broj 92 i ova sreda se preskace, jer je sad dvonedeljno izdanje.
uf, ja onda nisam dobro skontao, ja sam mislio da se prosla sreda preskace. Hvala na info, moram onda negde da najurim broj 92 jos jedan.

Tacno ne mogu da docekam vise da se zavrsi, kud sam i krenuo da kupujem, kada su totalno neozbiljni

Pa 70ak brojeva je bilo sve uredno, samo je na pocetku bio haos. :)

Super izgleda ova kaciga.

uf, ja onda nisam dobro skontao, ja sam mislio da se prosla sreda preskace. Hvala na info, moram onda negde da najurim broj 92 jos jedan.

Tacno ne mogu da docekam vise da se zavrsi, kud sam i krenuo da kupujem, kada su totalno neozbiljni
Izgleda da se nece skoro zavrsiti, vec je ranije ovde napisano da se kolekcija produzava.

Da li ce u nekom od brojeva poslati i novu karticu ili zvucnik sa pricama kojih nema na vec postojecoj kartici?

Jel izašle seoske životinje broj 31?
Nisu, mi danas usput svratili, kažu sutra će. Imam utisak da što više kolekcija istovremeno izbacuju, to je sve gore...
Izgleda da se nece skoro zavrsiti, vec je ranije ovde napisano da se kolekcija produzava.

Da li ce u nekom od brojeva poslati i novu karticu ili zvucnik sa pricama kojih nema na vec postojecoj kartici?
Isto sam se i ja pitala. Nadam se samo da će, ako zaista produže, na novoj kartici biti sve priče, a ne samo ove koje su dodali... Iako sam uverena da bi se zvučnik rasprodao u roku od odmah, ne verujem da će ponovo biti u prodaji, pretpostavljam samo kartica.

Da, ukoliko produže, uz broj 100 ide novi zvučnik i nova kartica. Priča je "Enkanto".

@Nadla
Odlicno, jos bolje sto je ova boja, kao fiat skorasnji i mercedes.

Lep Rekord, a prostor se sve vise otima kontroli..

1000028744.jpg

1000028745.jpg
1000028746.jpg

Lepa kolekcija i Opel kupe, definitivno bolji od plave verzije. Kad smo kod prostora, igrom slučlaja baš mi je danas stigla ova providna kutija, video je u ComputerLand-u pa reko da probam za modele, da ne stoje zapakovani zauvek

IMG_20241114_165232.jpgIMG_20241114_131219.jpg

Može otprilike stati 12 auta bez postolja kad se malo nagura pod uglom, 6 gore, 6 dole, u mom slučaju kombiji ili kamionče zauzimaju dosta više prostora ali sam zadovoljan, nije ko one "prave" staklene vitrine ali će štiti od prašine i izgleda okej što je meni više nego dovoljno.

A ova lažna trava na dnu je sa Alija

Ima tri verzije lol, imam zlatni i plavi :D

Gotovo sam siguran da će sledeća Deagostinijeva kolekcija biti, Darth Vader. Sklapanje modela u 120 brojeva.
Ili pojedinačna vozila iz Star Warsa u 80 brojeva.

I za decu možda Mumijevi i/ili Snupi.

Ne verujem da bi kod nas izbacili kolekciju šoljica od porcelana sa miki mausom. To bi pola bilo polomljeno, još u magacinu, a dok stigne do trafike...

Nazad
Vrh Dno