Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Na mesečnom nivou bi izašlo 4400 do 5500 rsd u zavisnosti od meseca kada krene da izlazi svake nedelje, trebaće minimum 2 godine skupljanja da se sve sastavi ali model od 47 cm dužine je ozbiljna maketa, neki modeli u toj razmeri idu za mnogo više novca. Možda uzmem prvi i drugi broj da vidim kakav je kvalitet delova i sklapanja ali pošto planiram da nastavim da skupljam Legendarne i po koju Star Wars kacigu, ozbiljno ću razmisliti dal da se upuštam u ovo.

Uspeli smo da nađemo danas popodne, na mestu gde kupujemo i ostale kolekcije i to samo zato što nas znaju. 😄 Dali su nam uz "da neko ne vidi", izgleda da dobijaju tek po koji primerak... Kolekcija i knjige su baš za malu decu, igračka deluje ok. Biće 86 brojeva (80 redovnih i 6 "specijalnih"), 199+499+999din, prvih 10 brojeva dvonedeljno, pa jednom nedeljno.
Je l to Moj Kiosk ili neki drugi?

Na mesečnom nivou bi izašlo 4400 do 5500 rsd u zavisnosti od meseca kada krene da izlazi svake nedelje, trebaće minimum 2 godine skupljanja da se sve sastavi ali model od 47 cm dužine je ozbiljna maketa, neki modeli u toj razmeri idu za mnogo više novca. Možda uzmem prvi i drugi broj da vidim kakav je kvalitet delova i sklapanja ali pošto planiram da nastavim da skupljam Legendarne i po koju Star Wars kacigu, ozbiljno ću razmisliti dal da se upuštam u ovo.

Ja ću se definitivno upustiti u ovu avanturu. Oko Fiće sam se predomišljao i na kraju odustao. Ali ovo ću da zagrizem.

Ipak je ovaj model usko vezan za naše tržište, kao takav ima i sentimentalnu i kolekcionarsku vrednost. I na neki način mi je drago što su uopšte krenuli sa ovako nečim, isto tako se nadam da će jednog dana doći i Jugić na red, to bi tek bila poslastica.

Koji je to grad, manji, veći? Još će sve da se rasproda dok ja odem da uzmem
Baš je velika kolekcija. Tačno kad se završe zvučne priče, ovo će biti umesto njih.

Baš je velika kolekcija. Tačno kad se završe zvučne priče, ovo će biti umesto njih.
Pošto smo iz istog grada, evo gde ja nalazim moje kolekcije-Delta, kraj Obrenovićeve, Forum, kiosk u Durlanu kod Pošte. Do sada mi se nije desilo da se rasprodaju baš svuda.

Mi smo u NS-u. Ne znam šta se dešava sa ovom kolekcijom, kao drogu da diluju, a ne da prodaju knjižice i igračke za decu... Ili su iz nekog razloga ištampali jako mali broj primeraka, pa možda proveravaju kolika je zainteresovanost ili možda još nisu "zvanično" krenuli sa prodajom te nove kolekcije, nzm šta bi još mogao biti razlog ovog prodavanja "ispod tezge". 😑 Jako mi je čudno što nigde na trafikama nisam viđala, a sve kolekcije do sada se mogu naći na više mesta, kao i na njihovom sajtu, sem ove...

Od danas sam novu Diznijevu kolekciju video izloženo skoro na svim trafikama u Beogradu. Čak su mi dali dva primerka pošto moram da budem i dobar ujak i dobar kum. :)

Uzeo sam danas prvi broj, na par mesta u časopisu su zaboravili da prevedu sa Italijanskog... :rolleyes: Samo sklapanje je bilo ok, prednji deo karoserije/maske je od soldinog metala, iskreno boljeg kvaliteta nego što sam očekivao dok plastični delovu su onako, ništa posebno, bilo je malo muke spojiti neke stvari sa sitnim šrafovima ali generalno tako je sa sklapanjem maketa.

Pored cene, ono što će biti problem je, u kasnijim brojevima će se dobijati bukvalno par šrafova i manjih delova koji će se verovatno sastaviti za par minuta pa onda čekaj sledeću nedelju i tako prođe pola godine dok ti nešto konkretno ne napraviš.

@djalf
Smijesno, he he he. 😄

Bez sprdnje, ovaj danasnji slem boba fett-a je za klasu bolji od darth vadera. Jednostavno, lose je odradjen prvi broj, valjda zato sto je 200 dinara, sta znam.

Zna li ko kada će na redu biti Storm trooper?

Storm tropper je sledeći, dakle za ~2 nedelje.

Mi smo u NS-u. Ne znam šta se dešava sa ovom kolekcijom, kao drogu da diluju, a ne da prodaju knjižice i igračke za decu... Ili su iz nekog razloga ištampali jako mali broj primeraka, pa možda proveravaju kolika je zainteresovanost ili možda još nisu "zvanično" krenuli sa prodajom te nove kolekcije, nzm šta bi još mogao biti razlog ovog prodavanja "ispod tezge". 😑 Jako mi je čudno što nigde na trafikama nisam viđala, a sve kolekcije do sada se mogu naći na više mesta, kao i na njihovom sajtu, sem ove...
Ja sam sad bio u nabavku :) Na prvoj trafici gde uzimam kolekcije, imali su sve pet, koje uzimam, osim ove nove. Pa sam uzeo na sledećoj.
Jel znaš koji je zadnji broj seoskih životinja? 25 ili 24? Izmuvali su brojeve

Uzeo sam danas prvi broj, na par mesta u časopisu su zaboravili da prevedu sa Italijanskog... :rolleyes: Samo sklapanje je bilo ok, prednji deo karoserije/maske je od soldinog metala, iskreno boljeg kvaliteta nego što sam očekivao dok plastični delovu su onako, ništa posebno, bilo je malo muke spojiti neke stvari sa sitnim šrafovima ali generalno tako je sa sklapanjem maketa.

Pored cene, ono što će biti problem je, u kasnijim brojevima će se dobijati bukvalno par šrafova i manjih delova koji će se verovatno sastaviti za par minuta pa onda čekaj sledeću nedelju i tako prođe pola godine dok ti nešto konkretno ne napraviš.
Lim je odličan, isto sam se iznenadio kvalitetom, ovo ostalo nije loše ali je dosta pipavo, šrafove sam jedva zašrafio, i plastika teže ulazi. Ali ovako je odličan.

Prilozi

• IMG20240929200639.jpg
    IMG20240929200639.jpg
    428.9 KB · Pregleda: 71
Nesto razmisljam da se upustim u ovu pustolovinu, ali me sve kopka sta je bilo sa titanikom? Skuplja li to jos ko, ima li uopste da izlazi?

Pa i da ne bude bilo na trafikama, sigurno će moći da se poruče brojevi koji budu falili.

Ja uvek vidim po par prošlih brojeva Bube i Titanika u Univeru i mikromarketima, to možda prvih par brojeva bude "navala" ali kasnije nema frke.

Ja sam sad bio u nabavku :) Na prvoj trafici gde uzimam kolekcije, imali su sve pet, koje uzimam, osim ove nove. Pa sam uzeo na sledećoj.
Jel znaš koji je zadnji broj seoskih životinja? 25 ili 24? Izmuvali su brojeve
E, izgleda su sad krenuli i zvanično sa prodajom nove kolekcije. 😃 Nismo još uzeli poslednji broj koji je izašao u četvrtak, ali očekujem da je 25, jer su posle broja 23, izbacili 26, pa 24. Po toj logici bi trebalo da sledi 25...

Jako je pipav stojadin, ako je ovakav prvi broj, moracu kod majstora nekog za druge brojeve :D Onaj deo pozadi sa farom mi nije savrseno nalegao, nije moglo drugacije.

E, izgleda su sad krenuli i zvanično sa prodajom nove kolekcije. 😃 Nismo još uzeli poslednji broj koji je izašao u četvrtak, ali očekujem da je 25, jer su posle broja 23, izbacili 26, pa 24. Po toj logici bi trebalo da sledi 25...
Da, sad jesu. Ko zna šta su oni ugovorili sa televizijama za reklamu. Sad se vrti stalno. Meni rekli da je broj 24 izašo, sad u četvrtak. Ja sad idem da uzmem 25, jer će njega sad da vrate. Ako ga nisi uzela požuri.

Nazad
Vrh Dno