- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Pa ne znam da li je na tom "racunarskom faxu" tada polozio Photoshop ! :ddelimir je napisao(la):Ja sam mislio da je on svetski prvak u Photoshop-u![]()
delimir je napisao(la):Ja sam mislio da je on svetski prvak u Photoshop-u![]()
R_U_S je napisao(la):Jednom budala - zauvek budala!!!!!!:d
P.S.
Fedja, nisi normalan za onal link. Otvaram ti ja to a ono direktor meni iza leđa, sreća pa imam giga rama pa mašina ne svopuje pa sam ga odmah zatvorio :d - alt+F4.
Sasa je napisao(la):Sta je bre KRN ?
genijalcin@23 je napisao(la):najaci je link na "Srpske cice". ahahahahahah
Smehotres...
Optija su i sa onog XtremeOC foruma oterali. Da sam na njegovom mestu, otvorio bih skolu za OC :d Kao Zare :d :d :d
idavik je napisao(la):Kao prvo, u razloge, bilo da su opravdani ili ne, Moso-ovog odlaska sa Benchmark foruma ne ulazim. Imao sam prilike da surađujem sa Bobanom i imam lepo iskustvo. Čovek je overclock guru. To što je forum na zasebnom domenu, i što team nije ostao na Benchmark-u, nije ni moj ni Vaš problem. Bilo bi korisno kada bismo podržali taj team, jer ipak su probili LED :smoke: na svetskoj overclock sceni.
Sam site i forum su za overclock diskusije doista fenomenalni. Trebali bi smo svi međusobno surađivati, pogotovo što je članstvo u velikoj meri zajedničko.
Team je izvrstan, real records će zaista padati, u to ne sumnjam. Činjenica radi, RAM iz BH-5 session-a je Bobanov, odnosno Moso-ov. Čovek me je zaista prijatno iznenadio, u odnosu na to kakvih sve ljudi ima.
Preporuka od moje malenkosti jeste da se ovaj thread zaključa. Najveću štetu je pretrpeo WR champion. Nije potrebno da dalje diskutujemo, pogotovo što je svima poznato ko je Optimus Prime, kao i gde će ova diskusija otići.
idavik je napisao(la):Preporuka od moje malenkosti jeste da se ovaj thread zaključa. Najveću štetu je pretrpeo WR champion. Nije potrebno da dalje diskutujemo, pogotovo što je svima poznato ko je Optimus Prime, kao i gde će ova diskusija otići.
idavik je napisao(la):jer ipak su probili LED :smoke: na svetskoj overclock sceni.
simpson H je napisao(la):Covece da ti nisi OP licno pa ti toliko smeta sto postoji ova tema?
genijalcin@23 je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav, Kokos je probijao LED kada je Optimus pisao u pelene...
SoSo je napisao(la):Sto zelis da nam uskratis to malo zadovoljstvo? Covek je jednostavno genijalan, zasmejava nas iz meseca u mesec i to mu uspeva cak i kada nije ovde![]()
kovacm je napisao(la):Pa nije 50MHz bilo presudno nego Vecernje novosti![]()
Mislim da znam o cemu pricas, t.j. o kojoj situaciji je rec.monteboy je napisao(la):Ehhhh kad postane jedan jeb**ni OC-rez ili 50MHz vaznije od ljudske rijeci ili prijateljstva onda tu nema vise sto da se prica.
Ko sa djecom spava -> budi se popisan. !
To sam i ja saznao na svojoj kozi !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari