Šta je novo?

Koledz Racunarskih Nauka?!?

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Kupio deda juce novine i citam jedan clanak i cudom se ne mogu nacuditi!
Prvi put da cujem za KRN u Zemunu!
Jel neko jos cuo za ovu visokoshkolsku ustanovu? Kakve kurseve imaju?

Prilozi

• KRN-Zemun.jpg
    KRN-Zemun.jpg
    196 KB · Pregleda: 1,578
Poslednja izmena:
Ja sam mislio da je on svetski prvak u Photoshop-u :D

Umalo da se zagrcnem kafom dok sam jutros chitao Novosti na poslu :d

Koliko vidim, drugari su mu zamerili zbog samostalnog istupanja u javnost! :whip:

A najjaci je sajt http://tremeoc.org/forum :d :d ,ovi moji iz novosti ne znaju ni da prepisu URL . . .

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
Pa ne znam da li je na tom "racunarskom faxu" tada polozio Photoshop ! :d

Konfuzan clanak, kada je mene zbunio sta ce biti sa onima koji nemaju bas dodira sa racunarima i koji pokusaju otici na www.tremesustems.org :smash:
bah.
poz.

Optimus Strikes again ROFL :laugh:

delimir je napisao(la):

Ocigledno da je dosao na visi stepen koriscenja Photoshopa :D mora da ih i to uce na KRN u Zemunu :))))))

Danas samo prevaranti mogu da izadju u novinama kao sampioni :D

Poslednja izmena:
Ma niko njemu sada ne osporava trenutna OC dostignuca - ali ovaj decko non stop pravi greske u koracima :)

Pa koledz racunarskih nauka

KRN - Koledz Racunarskih Nauka :d

Taj je neki veliki DrMr. :d :D

Ma to je ona ustanova sto prima Optimusa i njemu slicne, ko zna mozda Opti postane i asistent tamo :d

Jednom budala - zauvek budala!!!!!!:d
P.S.
Fedja, nisi normalan za onal link. Otvaram ti ja to a ono direktor meni iza leđa, sreća pa imam giga rama pa mašina ne svopuje pa sam ga odmah zatvorio :d - alt+F4.

Poslednja izmena:
<umirem od smeha>Ovo da nije smesno, bilo bi tuzno...</umirem od smeha>

Ipak nije mesto u Evropi ni nama, a njemu jos manje :D...

najaci je link na "Srpske cice". ahahahahahah

Smehotres...

Optija su i sa onog XtremeOC foruma oterali. Da sam na njegovom mestu, otvorio bih skolu za OC :d Kao Zare :d :d :d

Poslednja izmena:
R_U_S je napisao(la):
Jednom budala - zauvek budala!!!!!!:d
P.S.
Fedja, nisi normalan za onal link. Otvaram ti ja to a ono direktor meni iza leđa, sreća pa imam giga rama pa mašina ne svopuje pa sam ga odmah zatvorio :d - alt+F4.

Ćuti kad nisi bio kod kuće, na tvom magarcu, pa da je iza supruga ili devojka :smoke:

Nije Fedja kriv. Tek sam sada prokuzio da je link originalan... :S:

Sasa je napisao(la):
Sta je bre KRN ?

Zar ti nisi Zemunac? U Pinki-ju je.

http://www.bccs.edu.yu/cms/preview/index.php

genijalcin@23 je napisao(la):
najaci je link na "Srpske cice". ahahahahahah

Smehotres...

Optija su i sa onog XtremeOC foruma oterali. Da sam na njegovom mestu, otvorio bih skolu za OC :d Kao Zare :d :d :d

Ma, nije izbačen, nego je sam odbio da sudeluje. Inače, Zare, to je onaj iz NL Pro Group?

Poslednja izmena:
Sto bi rekao moj ortak koji ide u doricnu skolu:
"Polozio sam C, a ne znam ni for petlju da napisem!"
sa sve smusenim izrazom lica :)

veruj mi da ces vise nauciti kod mene u BPS na smeru poslovna informatika nego tamo :)
salim se... mislim da nije za porediti :)

Kao prvo, u razloge, bilo da su opravdani ili ne, Moso-ovog odlaska sa Benchmark foruma ne ulazim. Imao sam prilike da surađujem sa Bobanom i imam lepo iskustvo. Čovek je overclock guru. To što je forum na zasebnom domenu, i što team nije ostao na Benchmark-u, nije ni moj ni Vaš problem. Bilo bi korisno kada bismo podržali taj team, jer ipak su probili LED :smoke: na svetskoj overclock sceni.

Sam site i forum su za overclock diskusije doista fenomenalni. Trebali bi smo svi međusobno surađivati, pogotovo što je članstvo u velikoj meri zajedničko.

Team je izvrstan, real records će zaista padati, u to ne sumnjam. Činjenica radi, RAM iz BH-5 session-a je Bobanov, odnosno Moso-ov. Čovek me je zaista prijatno iznenadio, u odnosu na to kakvih sve ljudi ima.

Preporuka od moje malenkosti jeste da se ovaj thread zaključa. Najveću štetu je pretrpeo WR champion. Nije potrebno da dalje diskutujemo, pogotovo što je svima poznato ko je Optimus Prime, kao i gde će ova diskusija otići.

Poslednja izmena:
idavik je napisao(la):
Kao prvo, u razloge, bilo da su opravdani ili ne, Moso-ovog odlaska sa Benchmark foruma ne ulazim. Imao sam prilike da surađujem sa Bobanom i imam lepo iskustvo. Čovek je overclock guru. To što je forum na zasebnom domenu, i što team nije ostao na Benchmark-u, nije ni moj ni Vaš problem. Bilo bi korisno kada bismo podržali taj team, jer ipak su probili LED :smoke: na svetskoj overclock sceni.

Sam site i forum su za overclock diskusije doista fenomenalni. Trebali bi smo svi međusobno surađivati, pogotovo što je članstvo u velikoj meri zajedničko.

Team je izvrstan, real records će zaista padati, u to ne sumnjam. Činjenica radi, RAM iz BH-5 session-a je Bobanov, odnosno Moso-ov. Čovek me je zaista prijatno iznenadio, u odnosu na to kakvih sve ljudi ima.

Preporuka od moje malenkosti jeste da se ovaj thread zaključa. Najveću štetu je pretrpeo WR champion. Nije potrebno da dalje diskutujemo, pogotovo što je svima poznato ko je Optimus Prime, kao i gde će ova diskusija otići.

Covece da ti nisi OP licno pa ti toliko smeta sto postoji ova tema?

Sto se tice usera sa nickom Moso, nikada niko odavde ga nije uvredio sem sto mu je nalozeno da skloni svoj avatar. Nije ni banovan nego je sam napustio forum, mada ja i dalje ne kapiram kako nekome fucking avatar moze da bude vazniji od clanstva ovde. Posto je sam tako odlucio, na nama je da ga pustimo da ide svojim putem, i da mu pozelimo sve najbolje u buducem radu na ovom novom forumu.

Poslednja izmena:
idavik je napisao(la):

Sto zelis da nam uskratis to malo zadovoljstvo? Covek je jednostavno genijalan, zasmejava nas iz meseca u mesec i to mu uspeva cak i kada nije ovde :D

simpson H je napisao(la):
Covece da ti nisi OP licno pa ti toliko smeta sto postoji ova tema?

Ma, ne smeta mi tema. Samo, sećaš se ranijih.

Za Optimus Crime-a neću komentarisati. Zar me stil pisanja i navodnici ne odaju?

genijalcin@23 je napisao(la):
Da si ti ziv i zdrav, Kokos je probijao LED kada je Optimus pisao u pelene...

Za ovo nisam znao. Ali, ne menja cinjenicu da ipak postizu rezultate. Zasto uspeh tog team-a povezujes sa Optimus Crime-om??? Nije on kljucna licnost, vec upravo ljudi koje je izigrao. Greska je pomisljati da je on zasluzan za WR-ove. Ne, zasluzan je Serbian XtremeOC team, pre svega, i iznad svega Moso, zatim Tomix, MonteBoy, Forsage i Meaculpa. Ne nuzno tim redom. Optimus Crime je tu bio da pokupi slag. Nemojte pogresno percipirati situaciju.

SoSo je napisao(la):
Sto zelis da nam uskratis to malo zadovoljstvo? Covek je jednostavno genijalan, zasmejava nas iz meseca u mesec i to mu uspeva cak i kada nije ovde :D

Ma, ne zameram, nego mi je dosta vise. Zamisli da sam iscitao sve njegove post-ove, jer nisam mogao verovati. Smoren sam tim glupostima. To je u pitanju. Iritira me kada neko potcenjuje inteligenciju velikog broja ljudi. Licno, mislim da svako dalje diskutovanje, makar bilo i saljivo, je bespredmetno. Niti je smesno, niti tragicno. Vise od toga. Ozbiljno je. Ali, neka se time bavi njegova porodica.

Poslednja izmena:
Ehhhh kad postane jedan jeb**ni OC-rez ili 50MHz vaznije od ljudske rijeci ili prijateljstva onda tu nema vise sto da se prica.

Ko sa djecom spava -> budi se popisan. !

To sam i ja saznao na svojoj kozi !

Zelim ovom prilikom da se izvinem svima sto u datom momentu nisam uvidio skim imam posla i koga sam naivno branio na ovom forumu !

poz....

Poslednja izmena:
Pa nije 50MHz bilo presudno nego Vecernje novosti :D

kovacm je napisao(la):
Pa nije 50MHz bilo presudno nego Vecernje novosti :D

ma u mom slucaju nije , duga je to prica ! A i nije pravo mjesto tako nesto ovdje izlagati Dovoljno je da znate da je tema Optimus Prime za mene za sva vremena zavrsena.

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
Ehhhh kad postane jedan jeb**ni OC-rez ili 50MHz vaznije od ljudske rijeci ili prijateljstva onda tu nema vise sto da se prica.

Ko sa djecom spava -> budi se popisan. !

To sam i ja saznao na svojoj kozi !
Mislim da znam o cemu pricas, t.j. o kojoj situaciji je rec.
Mali je bas ispao tenkre....

Nazad
Vrh Dno