Šta je novo?

KOJU X800 XL karticu da uzmem ???

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo ovako posto planiram da predjem na socket 939 i samim tim na PCI odlucio sam se za X800 XL karticu.E sad ima dosta prpizvodjaca a samim tim i cijena varira od jdnom do drugog, pa me intersuje iz iskusta da mi preporucitte koji se proizvodjac najbolje pokazao osim HiS-a jer je preskup.Znaci Sapphire,Gigbyte ili Club3D (ovo mi je preporucio Monteboy) ali ima jadan hladnjak , barem tako izgleda na nekim fotkama.Znaci koji proizvodjac i kakav je uopste ovaj Club3D...???
p.s. Vracam se mom Ati-u;)
Unaprijed hvala!

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Znam , bas su mi i to preporucivali jer je napajanje dosta jeftini i nenormalno kvalitetno za te pare.Ako se ne varam ono je oko 30 eura....?
Cena za LC Power 550W Giant je oko 55e.Sto se snage istog tice,Vule je lepo rekao:
Vule je napisao(la):
LC Power sve to, pa i vise (nF4 Ultra), "tera" laganica... ;)

Poslednja izmena:
Uh malo se zeznuh ali cijena je tu od prilike,samo je Monte rekao za neki LC da je 30 eura ne znam za koji.Uzecu njega najvjerovatnije ali prvo da vidim ocu li ovo uzimati ;)
Poz...

Shang Tsung je napisao(la):
Ma bre ja ne'am pare 'leba da jedem, a kamoli da kupujem karticu za 300+ jevra...

Ti pod hitno da idesh na paintball!! :D a to preporuchijem i ostalima...za 300+ evreja...ima da se ikaljate ko prasici..:D

Kakve li ironije..i ja zelim X800XL...ali..kad bolje razmislim...prodao bih ovaj Leadtek 6200(ma legedna) i ubo Rivu 128 4MB PCI i pare potroshio na letovanje a ako Bog da tamo bi zabadao....u mnogo bolje slotove..i PEG i AGP..!!! :D

E prso sam nachisto...kad sam vido da chovek gladuje.... :wall: a vi se prepucavate sa 300+ jevreja....ko da ste nacisti u konc. logoru....pa gledate shto vishe da podavite..:D na kojekave kartice...koje nece vredeti maltene upola manje jevreja posle leta..!!!

Leto je ljudi...leto...koj' ce vam kartice...!!!
To ste trebali na prolece.....a ne sad.

LC 6550G Silent Giant ALI SAMO PODVALCHIM SAMO VERZIJA 2.0!!!!
Nishta drugo tj. vez ver 2.0..provereno loshije od chief-a 360w.

Da si malo bolje procita tread vidio bi sta sam uzeo za tih 300 eura i da stavis na papir shvatio bi da bolju ponudu nebi mogao naci ...
Dakle odluicio sam se za X850 XT ;)
POz...

M3 aj kad ti lepo kupis sta si vec odlucio da nam lepo uradis neke testove da vidimo sta si to kupio i koliko je to dobro...
Neki 3dmark 01,03,05 i doom 3 je dovoljno :)
Hocemo rezultate! ako je kupis u nekom skorijem vremenu...

M3 je napisao(la):
Da si malo bolje procita tread vidio bi sta sam uzeo za tih 300 eura i da stavis na papir shvatio bi da bolju ponudu nebi mogao naci ...
Dakle odluicio sam se za X850 XT ;)
POz...

Pa ok je to..video sam ja da je za X850 XT....ali daj rezultate..

Uzgled tebi je more tu.....tako da ako imash X850 XT za manje od 300 jer si rekao da cesh dobiti za 300 i Hyper 6 koji vredi 25-30€ onda eto tebi X850 XT za nekih 270€..!!!

E to vec nije loshe...zato uzimaj!!
Ih vama u CG je 300€ ko nama 300 din maltene..:D vi to ochas posla izvadite..!!

ivica je napisao(la):
Pa ok je to..video sam ja da je za X850 XT....ali daj rezultate..

Uzgled tebi je more tu.....tako da ako imash X850 XT za manje od 300 jer si rekao da cesh dobiti za 300 i Hyper 6 koji vredi 25-30€ onda eto tebi X850 XT za nekih 270€..!!!

E to vec nije loshe...zato uzimaj!!
Ih vama u CG je 300€ ko nama 300 din maltene..:D vi to ochas posla izvadite..!!
Dobro ovo su vec neke provokacije ali ajde,mozda ste navikli na neke iz CG kojima je lekao dati te pare ali meni nije.Rezultati ce biti u skorije vrijeme vidjecete jer ja nikad ne pricam bzv.Kartic mi stize za nekih 10-tak dana a ploca i CPU mi stizu tek za 20-25 dana...do tad imate jedan veli pozdrav od mene! :wave:
@jerry: Bice testova za to se ne birini ;)

Poslednja izmena:
ivica je napisao(la):
LC 6550G Silent Giant ALI SAMO PODVALCHIM SAMO VERZIJA 2.0!!!!
Nishta drugo tj. vez ver 2.0..provereno loshije od chief-a 360w.

??

Poslednja izmena:
@Ivica:
E da imam u ovom trenutku 135 evra za tvog lidteka, dao bi bez razmisljnja... ***, sve u svemu zmaj taj leadtek.

A sto se tice onog dodatnog konektora koj ima club3d, a safir nema: ma ko sisa club, safir je sada blizi partner ATI-ju nego CLUB, pa bi i safirove karte trebalo da su malko bolje (ili ne...), sve u svemu ko hoce jos da kupi XL kartice neka ne bude lenj i neka pogleda testove na stranim sajtovima...

mmmm je napisao(la):

Mislio sam ako nije verija 2.0 ...Onda je loshije od Chiefa 360 Dual Fan...
Probao sam pa zato kazem..!!!

ivica je napisao(la):
Mislio sam ako nije verija 2.0 ...Onda je loshije od Chiefa 360 Dual Fan...
Probao sam pa zato kazem..!!!

Interesantno, veoma intersantno...

Imao sam 360W Dual Fan i uzeo LC 550W Gold Super Silent, 20-pinski konektor, 12cm fan i mogu ti reci da ne mogu da se porede ta dva napajanja! Ne znam sta je kod tebe bio problem sa LC-om...

Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
Intetresantno, veoma intersantno...

Imao sam 360W Dual Fan i uzeo LC 550W Gold Super Silent, 20-pinski konektor, 12cm fan i mogu ti reci da ne mogu da se porede ta dva napajanja! Ne znam sta je kod tebe bio problem sa LC-om...

Pa sa tim bez v2.0 kad oc mashinu napon na +12v Rail padne na ~11,55v shto je naravno malo i mashina je bila dojaja nestabilna...dok isto tako na Chiefteku DF napon je bio ~11,65-11,75v sve zavisi koliko hhd-ova i kako ga oc i opteretim..

Merim ja to digimerom ..nema lazi...

@M3 Uzimaj X850...jel AGP ili PCI-E?...mada ne mari i ako je AGP...jer imash sad jeftinih nf3 plocha. To ti ok karta za te pare!!!

ivica je napisao(la):
Pa sa tim bez v2.0 kad oc mashinu napon na +12v Rail padne na ~11,55v shto je naravno malo i mashina je bila dojaja nestabilna...dok isto tako na Chiefteku DF napon je bio ~11,65-11,75v sve zavisi koliko hhd-ova i kako ga oc i opteretim..

Merim ja to digimerom ..nema lazi...

@M3 Uzimaj X850...jel AGP ili PCI-E?...mada ne mari i ako je AGP...jer imash sad jeftinih nf3 plocha. To ti ok karta za te pare!!!
PCI bre, a ploca ce da bude DFI NF4 ;)

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
PCI bre, a ploca ce da bude DFI NF4 ;)

Pa to je super..samo posle jedna Master kartica i eto ti CrossFire-a...na NF4...ako Bog da morace da popuste i da to radi na njoj....ako ne zamenish taj DFI nf4 za neki buduci DFI Ati Xperss 200P CrossFire ili sl... :eyebrows:

ivica je napisao(la):
Pa to je super..samo posle jedna Master kartica i eto ti CrossFire-a...na NF4...ako Bog da morace da popuste i da to radi na njoj....ako ne zamenish taj DFI nf4 za neki buduci DFI Ati Xperss 200P CrossFire ili sl... :eyebrows:
Neka neka, dovoljan je ovaj DFI za moje potrebe :) ;)
POz...

ATI X800 XL je izuzetna kartica i da joj stavis nekako azotno hladjenje to bi bilo ludilo
ja ima Original by ATI i zadovoljan sam skroz jedino se mnogo greje........
evo i slika nekih 60 stepeni sto je dosta ako nema nikakvog procesa!!!

Nazad
Vrh Dno