Šta je novo?

Koju video kartu preporucujete ?

amdkiller

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2004
Poena
619
Moja GF2Ti vivo je odradila svoje :) treba mi neka sa minimum 128 MB ddr-a , koje su se dobro pokazale, a da nisu papreno skupe , znaci neka srednja klasa...

I inace koja je best-buy?

Konkretno , igra se batllefield 2 , konfiguracija je solidna ali grafika nikakva :(

Barton @2.2 GHz , 512 kingstone @200 -dual , AN7 ...

Unapred hvala ...

Poslednja izmena:
ndushan je napisao(la):
@goranM Asus 9550 ge/td 400/260(520) daje 3500 3dmarkova 2003, na Bartonu 2600.
Nemojmo se "gadjati" ciframa... sa razlicitim drajverima razlicit je i rezultat. Ja sam ovo rekao jer sam na A64 i 9550 na 450/250(500) i cat4.10 imao taj rezultat, noviji drajveri su brzi po tom pitanju, nazalost samo u 3DMarku ;)

Ajde ako neko ima ovaj Gainward Ultra 6600 (AGP!) koji kovacm preporucuje neka baci utiske (3d mark 03)... a ti kovace ako ti nije tesko baci pm sa telefonom dilera ;).

tnx

2 kovacm: Zamolio bih te ako mozes da i meni posaljes PM sa telefonom firme koja prodaje Gainward 6600 za 100€. Hvala i pozdrav.

Mislimo da nisi trebao da dizes Thread iz mrtvih. ;)

Ma vidi datume... meni bilo sumnjivo cim videh Ti2 :D

Hahaha i mene ste zbunili, josh gledam prichu i ono ljudi sve neke cene navode koje nemaju veze sa zivotom i kao shta je ovo, pogledam datum i pocepam se...
Stvarno boki roki, prelistaj prvo najnovije teme koje su josh aktivne i u njima uchestvuj, a za pitanje shta ljudi misle o ATI-ju prelistaj starije teme, odgovora na to pitanje imash koliko volish... :)
@borab, 6800gs je bestbuy sada.

Vrh Dno