Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
mozda da koristis obe portabl verzije ili bar jednu.
ja sam na 4, ranije nisam nesto ni koristio. ova 4 kod mene ima obicaj da se jednostavno zablokira. ja jos uvek cujem ljude a mene niko (u task manageru stoji not responding). mislim da je do mikrofona...sad sam se malo ispodesavao pa cemo videti.
mozda da koristis obe portabl verzije ili bar jednu.
ja sam na 4, ranije nisam nesto ni koristio. ova 4 kod mene ima obicaj da se jednostavno zablokira. ja jos uvek cujem ljude a mene niko (u task manageru stoji not responding). mislim da je do mikrofona...sad sam se malo ispodesavao pa cemo videti.
Ja sam skinuo sa neta 3.8v, ali kada sam je instalirao, on pokazuje kao da je 4.0 verzija...
Imam vistu i stalno mi skype ne pokazuje kada je neko na netu, a znam da jeste...
Ja ne koristim skype ali sam instalirao cetvorku jer je trebalo da pomognem jednom drugaru da instalira i koristi taj program, nisam naisao na neki problem. Da sad ne otvaram novu temu, da li se zna koliki upload je potreban da bi video call funkcionisao, on kaze da ga sagovornik vidi, ali ne cuje (samo povremeno se probije i zvuk) dok mu je audio call ranije funkcionisao ok? I da li se moze ograniciti frame rate kako bi veci bandwidth ostao za zvuk?
Pa ne znam kakve veze ima frame rate sa tim sto ti hoces?! Ja imam Telekomov ADSL 2mbita, znaci 128kbit/s upload i video call funkcionise sasvim normalno.
hvala na toj informaciji, mislio sam da smanjenjem frame rate-a povećam raspoloživi bandwidth za zvuk, tj. da popravim zvuk nauštrb slike, ako je uopšte u pitanju nedovoljan bandwidth što još nisam siguran, mislim da čovek ima 1024/128 (ti bi trebalo da imaš 2048/192 valjda)