Šta je novo?

Koju verziju Skype-a koristite?

Sveki

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
320
Nikako ne mogu da se naviknem na Skype verziju 4.0 ,interfejs je promenjen i ne odgovara mi nikako,zauzima mi 60-80MB a samo chatujem(vrlo retko ga koristim za razgovor),cak mislim da i sporije radi nego pre.

3.5 koju sam koristio pre ove,mi je po svim pitanjima bila bolja,da li je i kdo vas isti slucaj? Gde se mogu skinuti 3.8 verzije skype,na zvanicnom sajtu to nije moguce uciniti?

Koristim verziju 4, poshto ona fino radi na win7...

Verzija 4, radi bez problema, a zauzeće me sa 4 giga rama uopšte ne interesuje.Šta će mi memorija ako je neiskorištena.

Nikako ne mogu da se naviknem na Skype verziju 4.0 ,interfejs je promenjen i ne odgovara mi nikako,zauzima mi 60-80MB a samo chatujem(vrlo retko ga koristim za razgovor),cak mislim da i sporije radi nego pre.

3.5 koju sam koristio pre ove,mi je po svim pitanjima bila bolja,da li je i kdo vas isti slucaj? Gde se mogu skinuti 3.8 verzije skype,na zvanicnom sajtu to nije moguce uciniti?
TAKODJE!

oVA NOVA verzija je @#$%^&*()(*&^!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ja sam je deinstaliro i vrno stau! :S:

:wave::wave:

p.s. kada sam deistaliro ovu #$%^&*(*&^ verziju, otio sam na skype.com i nasao negdi dole link di je pisalo otprilike "nova bla bla verzija....a ukoliko imate frke s njom, mozete skinuti predhodnu verziju...." i LINK :(

Poslednja izmena:
v4, radi ok...mada nisam ranije koristio skype

Koristim 3.2.0.175, pokazala se kao najstabilnija, uzima jako malo resursa, nije naduvana sranjima i necu da je menjam.

Ja se vracam na 3.8 skype,definitvno mi ne odgovara 4-orka...

ja nisam zadovoljan sa v4, samo iz razloga vezanih za chat.

naime, ne odgovara mi ni graficki interfejs (deluje mi vrlo nepregledno, jednoobrazno, bez obzira na broj ucesnika), a ni nacin obavestenja o pristigloj poruci (neki balloon style, ali bez pop-up opcije).

zato koristim v3.8.

4 ali ne mogu da se otmem utisku da je IZUZETNO konfuzna. Vratio bih se ladno na 3.8 ali ima u 4-ci neke stvari koje mi mnogo odgovaraju.

Svidja mi se sam prozor gde mogu samo jednom da kliknem na ime u contact listi i da pisem poruke, znaci nema novih prozora. Svidja mi se prozor kada zvoni, ono Answer i slicno. Svidja mi se Conversations opcija. I jos neke stvari ali ne mogu sada na precas da se setim.

Meni se verzija 3.x (ne znam tacno) srusila kad sam primio pre neki dan poruku od ortaka koji nije bio u Contacts listi. Posle toga nikakvo deinstaliranje/instaliranje nije radilo, morao sam da instaliram 4. Za sada je sa 4 sve u redu.

poshto ne znam koja je verzija a ne gleda mi se sad pre 4...
4 je krshware (po meni)

Sa verzijom 4 izgleda više nemam onaj iritirajući problem da nekome ne mogu da pošaljem poruku. Imao sam slučaje da osoba dobije IM nakon 4 dana :(. I naravno u tom trenutku ga je nemoguće pozvati.

solidne su opcije u novoj 4 verziji, medjutim imam jedan problem... naime, nekad se to desava nekad ne... u pitanju je povremeno diskonektovanje skajp veze, i automatsko rekonektovanje, medjutim sad sam uocio da i internet ne radi kako treba dok je skype ukljucen, cim ga iskljucim sve shljaka kako treba... zna li neko u cemu moze da bude problem?

v 4.x perfektno radi sve

da li se nekome desilo da ga ljudi normalno cuju sa druge strane dok on ne cuje nikoga? sa gtalkom sve radi ok, znaci nije do mikrofona drugih ljudi...??? ima li ko ideju?

Ja se vratio sa 4.x na 3.8.. Verzija 4 nema opciju send contacts!!?? A taman sam se navikao na novi UI.

3.8 za sada

Koja je razlika izmedju nove 4.0 i 3.8?

Poslednja izmena:
Jel moguce na jednom kompu drzati dve verzije Skype-a (3.8 i 4)?
Meni odgovara 4 , a supruzi 3 :)

da li se nekome desilo da ga ljudi normalno cuju sa druge strane dok on ne cuje nikoga? sa gtalkom sve radi ok, znaci nije do mikrofona drugih ljudi...??? ima li ko ideju?
Ja imam problem sa Skypeom 4.0, posto ljudi koji su na vezi ne vide da li sam ja konektovan, uglavnom i ja ne vidim njih, ikonica je siva, a oni su konektovani? Ima li neko slicnih problema?

Vrh Dno