Šta je novo?

Koju uredjaj?

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Dobicu neki GPS iz US, samo jos treba da se odluchim koji.
Naravno prioritet je mogucnost koriscenja nashih mapa.

O temi nemam pojma, sem da svi favorizuju MioMap/iGo, kojeg tamo ima malo :(.
Neki info o Garminu?

Neki info o Garminu?

Ako imas para uzmi Garmina. Svi favorizuju Mio jer je lakse naci mape (ne govorim o kupovini). Medjutim i GArmin je pre 2-3 meseca crackovan pa uz malo torenta mislim da nece biti frke da se snadjes.

Ipak je Garmin porse medju uredjajima :banana::D

A zna li neko kakav je ovaj novi prestigio 450 ?

Neki info o Garminu?

Da li si vec uzeo uredjaj i koji? Ako nisi, moja preporuka Garmin 205W za te pare, naravno ako nisi previse zahtevan pa ti treba BT i sl. Za mape ces se lako snaci na torentima.

Poslednja izmena:
Da li si vec uzeo uredjaj i koji? Ako nisi, moja preporuka Garmin 205W za te pare, naravno ako nisi previse zahtevan pa ti treba BT i sl. Za mape ces se lako snaci na torentima.

Ma ako vec dobija i imaa pravo da bira, neka ipak uzme neki GARMIn sa Bt, zaista se cuje fenomenalno...

Poslednja izmena:
izbor je na kraju Mio Moov 300
Vidim po forumima da ljudi svasta rade sa njim...
tako da pretpostavljam da nece biti problema sa softverom i mapama :)

Imam MIOMOOV 360. Odlicno radi. Imam i GARMIN-a i veruj mi da su razlike po meni samo u dizajnu. Ovo za crackovanje GARMIN-a. Mislim da je tesko ubaciti mape Srbije a regularne su oko 10.000 dinara.

Ja imam garmin-a nuvi200 i prezadovoljan sam ubacio sam city navigator nt 2009 i adria 2.1 i scg 1.8 i sve radi perfektno isao sam do Beca,nije mi napravio ni jednu gresku,stvarno sam prezadovoljan....mada nije ni MIO los,ali ja garmin koristim vec godinu dana pa bi mi bilo teze da se prebacim na nesto drugo kada garmin radi posao sjajno....mislim da su razlike samo u dodacima za mape,tipa 3d objekti i slicna sminka, najobicniji nuvi 200 radi super posao...i nije skup sto je najbitnije

Konacno sam dobio uredjaj pre ~nedelju dana.
Prijatelj koji je dosao iz USA je doneo dva uredjaja, meni i jedan sebi, i ostalo da ih ja naucim srpski jezik i da se snalaze u lokalu.
Par dana se zezao, i jedino sto sam uspeo da pokrenem je MioMap2008 (koji i originalno dolazi uz Moov300).
Ostale aplikacije koje sam probao da pokrenem (MioMap3.3 i iGO8) mi javljaju identicnu gresku "Cannot find xxxxx.exe (or one of it's dependencies....)" kad pokusam da pokrenem exe.
Sve u svemu, MioMap2008 radi savrseno, tako da sam batalio dalje cackanje.

Danas sam otisao u prodavnicu da kupim jos jednu SD karticu i pripremim je da prijatelja, tj njegov Mio.
Ubacim je u comp da snimim MioMap2k8, kad ono, direktorium 'Navigator' u root-u kartice :zgran::zgran::zgran::zgran::zgran:
Ne verujem :zgran:

Ceprkam po dir-u, shvatim da je u pitanju iGO8 aplikacija, sa mapama, voice, lang, POI-ovima... sve je tu, KOMPLETNA Evropa :zgran:
Vreme kreiranja svih direktorijuma: 30.12.2008 - 9:39, znaci jutros se neko igrao i zaboravio da pocisti za sobom!!!
Treba li reci da sam iGO8 pokrenuo bez problema :)
Tad sam poceo da se osecam kao da sam u spanskoj decijoj seriji :d

Jos je u pitanju neka nova verzija, koju ja nisam ni probao.
'about' kaze 'Nov 13 2008' ,)

(SD-2GB + iGO8 + Europe.Maps) < 500din
Ima li kraja iznenađenjima od strane naših IT shop-ova?

"Jutros se neko igrao" ??? - isekao blister pakovanje da bi se poigrao i tebi prodao karticu izvađenu iz pakovanja, a tebi ništa nije bilo čudno nego si je baš takvu kupio ?

Ne razumem šta hoćeš da kažeš ali priča ti je potpuno nerealna.

Prica JESTE skroz nerealna :)

Karticu sam dobio u 'originalnom' blister pakovanju, sto samo znaci da je pakuju ovde.

Vrh Dno