astrolog je napisao(la):Inace za tvoju informaciju najbolji do sada chip ili DAC je BT 878 i 838 Conexsantov 8- bitni koji se ugradjivao u svim postojecim modelima TV kartica kad Philipsa nigde nije ni bilo.
I ja sam gledao razliku u slici kod mene i burazera,cak ja nemam expert negoa c a je napisao(la):Ja sam licno probao Leadtek expert (Conexant chip) i Terratec Cinergy (Philips 7134 chip) na istom kompu, istoj kablovskoj i slika na Philipsovom chipu je vidljivo kvalitetnija.
astrolog je napisao(la):@Misko ako si pazljivo citao govorim o zastupljenosti i softverskoj podrzanosti sada vec vremesnog BT878 DAC-a. A da je u svom vremenu bio best bay govori u prilog ovo sto sam napisao i sto ce ti svaki iole bolji poznavalac TV kartica reci.
astrolog je napisao(la):@ Misko zasto pises o necemu sto ne razumes. Kakve veze ima VIA i njen problem sa BT878. U rangu 8-bitnih DAC-ova nema mu ravna. Jel sad malo jasnije. Normalno da ga je vreme pregazilo i sada su aktuelni 10-bitni converteri koji sigurno imaju nesto bolju sliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari