ne ms...
moj bajati hauppauge daje daleko bolju sliku od novog experta... njihov sw je bio ogavan, ali sam mislio da su ga za ovih par godina popravili (ja koristim samo dscaler naravno)... da covek i dalje ne moze sa njihovim wintv nista zivo da uradi, to me bash nervira...
koliko sam ja ukapirao onaj topic covek nije uspeo nista ni sa originalnim a ni sa alternativnim programima da uradi...
hm, ovaj post mi je promakao, thnxto je stvar softvera, a ne hardvera, bar u teoriji... opet se tu vracam na mogucnost desinhronizacije... leadtekov sw ima tu opciju, ali je ja nikad nisam probao...
kad snimas u mpeg2 koji staje 1h na 1dvd, tu ce kvalitet jasno biti slabiji nego da snimis u mjpeg pa da ga kulturno kompresujes na dvd (viseprolazno), ali mislim da ce i dalje biti ok.
Ako snimas mpeg slabijeg kvaliteta (dakle npr 90 min na 1dvd), tu se vec sigurno vide kockice...
Po meni to muci i dvd rezac, jer ako je isti predvidjen da reze dvd 6-7minuta, a ti umesto toga rezes sat+ vremena, onda je jasno da ces ga namuciti, pa ce pre crci...
Secam se kako su prolazili vlasnici dvd citaca koji su ripovali dvd filmove direktno sa dvd-a... u proseku su citaci izdrzavali 10-tak filmova i onda trajno isli papa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari