Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

koja legenda od tastature, verovatno ces je poneti u grob :)

CM Devastator.

Neku najobicniju crnu Genius od 500-600din.

Poslednja izmena:
steelseries 6gv2 (cherry black keys).
Prilicno sam zadovoljan, deluje dosta kvalitetna. Prezivela par puta prosutu punu casu vode preko, samo se ocedi i sve je ok.
Malo se skida boja sa slova, ali to mi ne predstavljao problem.

Logitech k360

Logitech Deluxe 250 već 6 godina i koristiću je dok se ne raspadne. :)

Logitech Cordless Desktop Wave... Prezadovoljan, evo vec 5-6 godina...

Vi koji imate Logitech K360:
da li imate glossy black varijantu i da li je bas toliko musava kako je opisuju po netu?

Poslednja izmena:
Logitech K270. Samo sto mi se polomila jedna nogica (sam sam kriv). Ranije sam imao glossy tastaturu i nikad vise.

Useo neku tastaturu proizvodjaca Omega, nahvalili mi u radnji... samo da kazem da ih zaobilazite u sirokom luku :)

Corsair K70, obicna sa crvenim led-ovima, MX Blue tasteri.
Moj najbolji izbor ikad napravljen sto se tastatura tice. Koristim je na poslu i sije kucnu Razer Anansi uzduz i popreko.

Poslednja izmena:
Logitech MK520 komplet, nije loša, ali za te pare bi trebalo biti bolja. Bučna je prilično.

A na telefonu SwiftKey.

^ isti utisak imam za MK320 - radi vec 4-5 godina, nije losa ali ocekivao sam tisu tastaturu i kvalitetniju plastiku/zavrsnu obradu (neka slova su jednostavno nestala vec posle nekoliko nedelja, meseci).

Poslednja izmena:
Vi koji imate Logitech K360:
da li imate glossy black varijantu i da li je bas toliko musava kako je opisuju po netu?
Ja imam onu običnu sa šarama, ne prlja se, uglavnom se prašina nakupi malo pri vrhu, to je najviše vidljivo. Jedino što im ispadnu posle nekog vremena stopice, one manje, to se desilo i meni i drugarici.
A ova glossy, barem na slikama, deluje kao da se lako musavi.

Zboard Merc
87b583ff7d33.jpg

A4 tech KD126 sa LED osvetljenjem, tastatura je skroz ok, ravni tasteri kao na laptopu, samo je potrebno vreme da se covek navikne... :)

Ubedljivo najgora tastatura koju sam probao u zivotu! Kupih je zbog osvetljena, znaci ako ne udaris taster pod uglom od 90° i pravo u centar zapinje samo tako. Uzas od tastaure.

kursula slazem se sa tobom tasteri su mozda malo nezgodni ali sta je tu je, ipak je bolji onaj KL model ali nzm da li se moze naci u prodaji, imao sam pre ove genius slimstar 110 - tasteri su bruka koliko su dobri ali YU raspored slova koji ne volim...

Nazad
Vrh Dno