Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Microsoft Natural Ergonomic 4000 :smoke:
b2m0001201.jpg

Jel ta zakrivljenost tastera stvarno ergonomska?

Microsoft Natural Ergonomic 4000 :smoke:
b2m0001201.jpg

I ja koristim ovu a pre nje sam koristio Logitech UltraX, presao sam na nju jer je Logitech imao problema sa pojedinim tasterima (tacka, shift, slovo "o", i mozda josh neki) pa je bilo isuvishe iritantno. Dok je bila na servisu ja sam joj uzeo zamenu, a nju dao tjalu.

Nego dosta sam se zagrejao za apple, ali me nervira to sto nema multimedijalnih tastera na koje sam extra navikao, i kod jednog druga ne radi print screen...dajte neki komentar vi koji je imate...

P.S. Ova Microsoft jeste ergonomska i ruke se stvarno ne umaraju.

i ja mogu isto to da potvrdim... medjutim, ja ne koristim ovaj deo koji se stavlja ispod tastature jer mi ne odgovara bas da mi ruke vise dok kucam...
da li neko koristi ovu tastaturu neko duze vreme sa ovim dodatkom? i da li je moguce navici se na tako nesto?

Ja sam taj deo isprobavao par dana odmah nakon kupovine i nije bilo sanse da postane default. :)

Poslednja izmena:
Ja koristim 3. na Internet masini je

29024069_big.jpg

na gaming masini su ove dve

a4.jpg
keyboard2.jpg

i ja mogu isto to da potvrdim... medjutim, ja ne koristim ovaj deo koji se stavlja ispod tastature jer mi ne odgovara bas da mi ruke vise dok kucam...
da li neko koristi ovu tastaturu neko duze vreme sa ovim dodatkom? i da li je moguce navici se na tako nesto?

Da bi koristio taj deo tastatura mora da stoji u malo ispod naslona za ruke na stolici tako da su ruke spustene i padaju na tastaturu.

Ja koristim Sweex kx multimedia keyboard
sktd22.velika.jpg

Poslednja izmena:
Saitek Eclipse II

Prilozi

• DSC01335sdfsd.jpg
    DSC01335sdfsd.jpg
    317.1 KB · Pregleda: 165
tastatura.jpg i mouse.jpg

Steelseries-7G.jpg razer-deathadder-black-edition-limited-edition-gaming-usb-mouse-1102-24-bruceleestore@2.jpg

Logitech K400

wireless-touch-keyboard-k400-amr-glamour-images.png

Od kada sam je provalio, surf iskljucivo iz kreveta :D

Bezicna iz Logitech mk320 combo-a, radi solidno sto se tice signala/dometa ali je kvalitet plastike diskutabilan i one nogice su bukvalno same od sebe pukle (a izradjene su od najgore plastike) plus su se neki tasteri izlizali bez ikakvog razloga posle par meseci (a neki koje sam koristio za igranje jos uvek ne, posle godinu i po dana) tako da sto se mene tice nikada vise Logitech.. mada je konkurencija uzas.

B003VAGXZC_MK320_FOB2_US_lg.jpg

Poslednja izmena:
Nije to do logitecha generalno, svako ce ti to potvrditi. Evo ja imam G11 od 2008. i nisi svestan sta se njoj sve desilo, nogice su zive, sve je zivo. Prosipao sam sveps, koka kolu 2 puta, supu, plazmu i mleko, prebranac (ne pitaj :D). Svaki put je otvorim i sve osim stampane ploce pod tus, posle na sunce/radijator i alkoholom, sklopim i kao nova! Promenio sam joj diode u crvene, radi super. Izivljavam se kada igram hon i dotu, spamujem kada igram D3, nista se polomilo nije. Slikacu je kada je budem ocistio sledeci put, puna je prasine, nisam nista skoro prosuo na nju :D. Inace da me ne bi ljudi izbegavali po oglasima zbog ovih iskrenih izjava, ovo radim samo sa potrosnom robom koju inace i ne prodajem :p.

Sam si sve rekao, tastatura je iz perioda pre krize :) Od tada svi stede na svemu a posebno na nase trziste stize razno djubre.
Imao sam Logitech tastaturu kupljenu 2004. godine, plastika je duplo kvalitetnija nego na ovoj sada (tasteri jos uvek nisu izlizani), jos uvek radi a pre godinu i po sam dao ortacima za kafic gde je prezivela torturu i sada je zavrsila kod nekog treceg lika..i radi jos uvek.

Gamer nisam i vrlo malo sam koristio ovu iz mk320 za igranje, kupio sam pre svega sto mi treba wireless combo a doziveo sam da su nogice od ''najsuvlje'' plastike pukle prakticno same od sebe. Sledeci combo koji cu da kupim bice Microsoft.

Microsoft natural ergo keyboard 4000

mk_nek4000_large.jpg

Alienware TactX

Prilozi

• Alienware o1.jpg
    Alienware o1.jpg
    490.5 KB · Pregleda: 156
logitech wave cordless vec koju godinu...
Poslao kolega sa foruma iz srbije :D, po povoljnoj ceni :D!

Prilozi

• logitech_wave_03_thumb.jpg
    logitech_wave_03_thumb.jpg
    73.2 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Sam si sve rekao, tastatura je iz perioda pre krize :) Od tada svi stede na svemu a posebno na nase trziste stize razno djubre.
Imao sam Logitech tastaturu kupljenu 2004. godine, plastika je duplo kvalitetnija nego na ovoj sada (tasteri jos uvek nisu izlizani), jos uvek radi a pre godinu i po sam dao ortacima za kafic gde je prezivela torturu i sada je zavrsila kod nekog treceg lika..i radi jos uvek.

Gamer nisam i vrlo malo sam koristio ovu iz mk320 za igranje, kupio sam pre svega sto mi treba wireless combo a doziveo sam da su nogice od ''najsuvlje'' plastike pukle prakticno same od sebe. Sledeci combo koji cu da kupim bice Microsoft.

Verovatno si u pravu, posto sam pre G11 imao bas tu koju ti imas, eno je i dalje na drugom PCu. I mis je dobar ali trosi baterije kao nenormalan :p.

Ja imam ovaj komplet Logitech MK-320 skoro godinu dana.Nogice stoje,dugmad se ni najmanje nisu izlizala a bogami bas je arcim sa kucanjem.Mada ko zna gde se sve to sad sklapa.
Kako te zapadne ***:) Platio sam oko 4700 i za sad sam prezadovoljan odnosom cena-kvalitet

Gigabyte Aivia
gigabyte-aivia-800-2.jpg

Logitech K120

Prilozi

• 26707.png
    26707.png
    120.7 KB · Pregleda: 92
Logitech Media Keyboard 600, osim što je pukla jedna nožica (posle se snašao za novu :d) svim ostalim sam prezadovoljan.

big_Logitech_Media_600.jpg

anansi+nostromo
anansi.jpg
nostromo.jpg

Microsoft Desktop Laser Wireless 7000

Prilozi

• 144455-microsoft-wireless-laser-desktop-7000-1864.jpg
    144455-microsoft-wireless-laser-desktop-7000-1864.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 68
Nazad
Vrh Dno