UUU hvala za ovo, ja sam narucio sup na super popustu i bas mi znace ovakva iskustva iz prve ruke.Meni je SUP odlicna letnja zanimacija, dve godine za redom smo aktivno isli po jezerima u Srbiji, a onda smo dobili bebu i parkirali SUP daske 😒 Ja sam kupio dva SUP-a u Lidlu kada su se mislim prvi put pojavili. Osnovni model allaround, ono sto je mene tada privuklo je dodatna oprema, kao sto su sediste i veslo koje moze da bude i jednostruko i dvostruko. Pa, ako se umori od veslanja stojeci, moze lepo da se sedne kao u kajak i da krstari. Kupili smo i frizidere koji su pravljeni za daske i nosili hladna pica i grickalice, jer smo bukvalno veslali po 4-5 sati u cugu 🙂 Kupio sam jos i pumpu za SUP daske, koja se napaja preko upaljaca u kolima, pa nema umora oko duvanja. Nisam strucnjak za SUP ali mislim da je stabilniji onaj sa tri peraja, mi imamo sa jednim, ali nije bilo problema ni sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari