Šta je novo?

Koju plocu...

Puki

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
U sredu trebam du uzmem novu plocu pa sam u dilemi koju da uzmem. Treba da je nForce 2 i da ima dual channel ddr.
Ja bih uzeo epox ep-8rda+, da li je to dobar izbror ili da uzmem neku drugu. Napominjem da cu uzeti bartona 2500+ i teracu ga na 2200MHz.
Takodje me interesuje koji kuler da uzmem, s obzirom da cu ga overklokovati, u ponudi mi je Speeze RaptorCool 2.8 GHz sa bakrom za 10 evra, da li je on dovoljan, ili da uzmem neki bolji, i ako da koji.

Molim vas, odgovorite mi u sto kracem roku.
Unapred hvala svima.

Mozesh Epox-a a mozesh i Abit-a! Pitanje je da li si ogranichen kintom?
A shto se tiche coolera TT je sada stvarno jeftin i mislim da je trenutno najbolje reshenje!

Genghis Khan je napisao(la):
Mozesh Epox-a a mozesh i Abit-a! Pitanje je da li si ogranichen kintom?
A shto se tiche coolera TT je sada stvarno jeftin i mislim da je trenutno najbolje reshenje!

Pa pazi sto se kinte tice, do 90 evra, epox je 87, a abit 83.

A na koji TT mislis, TT9(16evra) ili TT7+(13evra)?

Pozdrav

Bolji je TT7 , malcice jer je skroz od bakra telo (ja imam TT9 :( ).
A Bartona ne mora da znaci da ces moci da teras na 2.2
Masa njih radi stabilno i do 2.3 GHz , ali postoje izuzetci
koji podignu Win ali on radi nestabilno na toj brzini
(imao sam jedan primerak , koji jednostavno nije hteo da
radi normalno preko 2GHz , bez obzira na voltazu)
I naravno Epox 8RDA+ (ali obavezno +) ako nemas dobru zvucnu
i zelis da koristis integrisanu.....i ako ti treba FireWire.
Abit NF7-S (prvo sam napisao NFS-7) je od svih najbolja , mada je malcice skuplja....

Pozdrav

uzmi epox 8rda3+ ili asus a7n8x deluxe,imaju dual ddr, serial ata , nforce2 400 ultra.. epox je oko 107 e a asus oko 115 e .evo ti adrese za epox(C:\Documents and Settings\Durko\My Documents\Mainboard specs 8rda3+.htm) i za asus(C:\Documents and Settings\Durko\My Documents\a7n8xdeluxe.htm)

evo ti adrese za epox(C:\Documents and Settings\Durko\My Documents\Mainboard specs 8rda3+.htm) i za asus(C:\Documents and Settings\Durko\My Documents\a7n8xdeluxe.htm)

:d :d :d :d

Puki je napisao(la):
...
Pa pazi sto se kinte tice, do 90 evra, epox je 87, a abit 83.

A na koji TT mislis, TT9(16evra) ili TT7+(13evra)?

Pozdrav

Shto se tiche TT-a mislio sam na 7+ a da sam na tvom mestu uzeo bih Abita ali sve zavisi shta ti sve treba. Ako imash kinte da uzmesh -s onda nemoj da razmishljash ali ovako ni sam ne znam. Razmisli shta ti treba!

OK. Razmislio sam, i stisnucu se, necu sad uzeti dvd, ali cu da uzmem abit nf7-s, interesuje me samo da li ima ova placa dual ddr, verovatno ima, ali bolje da pitam.

Pozdrav

Puki je napisao(la):
OK. Razmislio sam, i stisnucu se, necu sad uzeti dvd, ali cu da uzmem abit nf7-s, interesuje me samo da li ima ova placa dual ddr, verovatno ima, ali bolje da pitam.

Pozdrav

Naravno da ima. Samo vodi rachuna da uzmesh 2.0 (iskreno sumnjam da trenutno ima 1.2 u prodaji ali kod nashih prodavaca sve je moguce)!

Nazad
Vrh Dno