Šta je novo?

koju plocu?

• Začetnik teme Začetnik teme AyS^
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
trenutno :

Asus M2N 🙂)))
amdx2 5200+ (proc menjam za par dana za PhenomX4 9950)
4 x 1gb hyperx 800
9800gtx+
3 x sata hdd

koju plocu da uzmem umesto M2N.ne treba mi neka od tipa ~250e, nego nesto dobro/kvalitetno a da nije i****vanje ?:smoke:

Ako cesh na Phenom, moja preporuka je - DFI Lanparty LT 790FX-M2RS.

nije puno razlichita od M2R (koja je 170 evra) jer joj fali samo Firewire (IEEE 1354), Audio Module (integrisana je zvuchna) i Transpiper (Heat remover, koji je po mom mishljenju veliki plus)

DFI je objasnio kako se radi pos'o sa Phenom-ima, a njihove varijante 790FX-a su se pokazale veoma kvlatetne. u sushtini nema ni svrhe stavljati Phenom na drugi Chipset, osim eventualno 780 Nforce-a.

100 evra je matichna, i ako imash, uzmi to, uz napomenu da su alternative MSI K9A2 Platinum (koja je relativno koej), Gigabyte DQ6 (koja se meni sprzila) i ASUS M3A32-MVP Deluxe koja na internetu i nije neshto hvaljena.

note - trebao bi da razmislish o promeni RAM-a na 1066, ako ti uleti kombinacija, ako cesh na Phenom.

Igore sve je to ok, al njemu treba plocha sa nV chipsetom da bi mogao da koristi SLi, i promashio si Firewire je IEEE 1394 😉

:wave:

Uhhh .. sad videh tek da je u naknadnom postu chovek pozeleo SLi ...

uh, jeste, eto, omaklo mi se, vid' kad je pisan post, cifra ko cifra 🙂

e pa nishta onda, predlog je sledeci:

prodash GTX+, kupish dve 4850, i poslushash moj savet 🙂

si pokretao 3dmark 03,06 (sa phenomom) ? koje si rezulate dobio ?

nisam, mogu samo da ti kazem FPS-ove na igrama, i to one koje igram, zaista nemam vremena da testiram dal valja shto je napravila neka tamo americhka firma, pa sve da koristim profesionalne programe za to ... 😛

Biostar TFORCE TA790GX A2+
MB, TA90GX A2, AMD790GX, ATI Radeon HD 3300 Graphics, HT5.2G, DVI, VGA, 1*PCIex16, 1*PCIex, 2*PCI, 4*DDR2,6*SATAII raid, 1*IDE, 10*USB2.0, GLAN, A6CH, mATX, Socket AM2+
Cena oko 80 e.Neces pogresiti

Nazad
Vrh Dno