Šta je novo?

koju od ovih low end ploca?

• Začetnik teme duh75
  • Datum pokretanja
D

duh75

Guest
treba mi ploca za download masinu imam sempronce le-1150 grafu 8500gt i giga rama.... znaci masina za download....

e evo par ploca pa mi recite koju da uzmem...... tj. na koju moze ovaj sempron.... pod uslovom da se sa tom plocom moze overclocati

BIOSTAR MCP6PB M2+ NF6150 AM2+
BIOSTAR NF520-A2 TE NF520
BIOSTAR GF8100 M2+ TE NF8100 AM2+
ASUS M2N68-AM SE nFor630a AM2+

Koju god plocu da uzmes bice i vise nego dobra za download masinu, a posto sve navedene imaju integrisanu grafiku ta dodatna 8500gt ti nije potrebna.

Sa druge strane, staviti u istu recenicu jeftinu mATX plocu + overclock + download masina je nemoguce, uostalom, cemu sluzi overclock masine za download?

Poslednja izmena:
BIOSTAR NF520-A2 TE NF520 nema integrisanu grafiku, i nekako dodje najbolja od ovih što si naveo. Al pošto ti treba mašina za download ja bih onda išao na najjeftiniju a to je BIOSTAR MCP6PB M2+ NF6150 AM2+... A što se tiče OC ne kontam čemu svrha, taj Sempy i da ga nateraš na xxx GHz će i dalje biti low end procesor, jer ipak je to single core...:smash:

Pa kad već uzimaš novu ploču,a imaju relativno sličnu cenu uzmi najnoviji (od navedenih) čipset, tj. Biostar GF8100...

Poslednja izmena:
Koju god plocu da uzmes bice i vise nego dobra za download masinu, a posto sve navedene imaju integrisanu grafiku ta dodatna 8500gt ti nije potrebna.

Sa druge strane, staviti u istu recenicu jeftinu mATX plocu + overclock + download masina je nemoguce, uostalom, cemu sluzi overclock masine za download?

ma nemogu ja to gledat na stocku :)
uzeo sam m2n68 plus

imam problem sledeci .............

ERROR! THE BIOS IS TOO OLD, OR MOTHBRD IS NOT COMPATIBLE WITH CURRENT HARDWER

sta da radim..... ploca podrzava procesor al mi ovo izbacuje...... jel treba novi bios?

imam problem sledeci .............

ERROR! THE BIOS IS TOO OLD, OR MOTHBRD IS NOT COMPATIBLE WITH CURRENT HARDWER

sta da radim..... ploca podrzava procesor al mi ovo izbacuje...... jel treba novi bios?

Flashuj zadnju verziju BIOS sa sajta.
Ploca je vjerovatno sa prvom verzijom BIOS-a

uradio sam update biosa i opet isto prikazuje...... stavio sam drugi procesor i opet isto.....

odem u servis imam garanciju i ljudi kazu da sam trebo uradit update biosa .... reko to sam i radio i opet isto mi prikazuje..... kazu tu smo te cekali spalio si plocu :) nemoj ni dolazit nit je donosit dovidjenja ......... sta da radim ? jel moguce da su mi uvalili pokvarenu plocu il ima leka? sta da radim pomagajte??

e posle dugi svadja pobedio sam ...........

nisu stjeli da prime plocu pa sam otiso kod opstinskog inspektora te ih je on nazvao i problem je resen .....

jest da sam jedva izvukao kes nazad al sam izvuku da nepricam detalje jest da sam riko tamo ko konj.....

i dobio sam za uzvrat ga m52l s3p...

Vrh Dno