Girese
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.03.2003
- Poena
- 630
izabrao sam 064 iz čisto antilopovskih razloga.
izabrao sam 064 iz čisto antilopovskih razloga.
Nema Telekom tu mogucnost bar za sada,a ne bih preporucio cloniranje kartice pogotovo ako si postpaid zato sto se to prikazuje na sistemu i moze se desiti da ti ugase karticu zbog zloupotrebe(iz sigurnosnih razloga,mozda nisi ti clonirao pa bi ti neko nabio racun)Davidoff je napisao(la):E da htedoh sve da vas pitam nest posebno one koji rade u Telekomu,ako takvih ima.Ima li 064 mogucnost da na jenoj kartici imam dva broja pri i post-paid kao kod Mobtela.Jeste da izlazim iz teme ali mi je jako bitno molim vas odgovorite.
HVALA
Radnom narodu nije ni potreban :d :d :dRipper je napisao(la):063 Moby-Junior ne pada mi na pamet da ga menjam zbog Happy Hour-a ! Strava stvarčica!
Telekom ne nudi ništa slično!
A gde to konkretno 064 nije dostupan a 063 jeste?Falcon je napisao(la):063 postpaid od 1998, necu da menjam zbog broja i sto Zoni rece, zbog dostupnosti, sto nikako nije slucaj sa 064 mrezom.
Ali isto tako si mogao da navedesh da se i na 063 isto to desava ali redje moram da priznam.Nemoj da budesh pristrasan 063 je bio mnogo bolji ranije ali vremena se menjajuFalcon je napisao(la):Nije poenta gde je dostupan a gde nije, nego se desava, ne retko, da pozovem nekoga na 064 mrezi i da dobijem odgovor da je taj neko nedostupan, a taj neko sedi pored mene, na telefonu je naizgled sve OK, znaci ima signala, na mrezi je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari