Šta je novo?

Koju mrezu koristite 063, 064 i zasto ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to neko ispitivanje javnog mnjenja? Salim se.
Ja koristim 064 iz jednostavnog razloga,2001 marta meseca kad sam uzimao karticu 063 i 064 su bili u deficitu nisu ih imali u zvanicnoj ponudi,a preko oglasa su bile po 150 dm,pa mi je bilo lakse(da ne kazem jeftinije) da uzmem 064 za 15 dm.

063 je skuplji i jedva radi, i stalno izlazi iz mreze... i to najvecem broju ljudi, a da to ni ne znaju. ali ipak i dalje mnogi tvrde da je bolji... cekamo da ih kupe, pa ce kvalitet same mreze biti bolji,...

063 - imam isti foreplay broj 6 godina :)

64, još iz vremena kad nisu bili ni za Q... Tada iz čisto finansijskih razloga, a sada su već i po svim ostalim kriterijumima daleko ispred konkurentske mreže. Postpaid za mojim studentskim primanjima, kakav je 63 tada nudio, nepostojanje SMS, doplata za caller_id (neverovatno šta su sve naplaćivali ljudima kao dodatnu uslugu) i basnoslovne cifre razgovora su svakako naterali mnoge ljude da se privole ipak ozbiljnijem provajderu. Nikad mi ni dinar nije zafalio na računu.

Trenutno im je i postpaid mnogo pristupačniji, svakome mogu da preporučim BEL tarifne pakete.

Da li bi mogao neki poll da se napravi u okviru teme naknadno? Moderatori?

064 , jer ne mogu da smislim one dzukele, "vlasnike" 063 :mad:

063, i ne mogu da se pozalim... Nije perfektno ali mi zadovoljava potrebe ;) Preshao sam onovremeno sa 064 zbog GPRS-a koji isti nije nudio u tom momentu...

Poslednja izmena:
064 i 065. Imao sam prvo 064, pa sam imao fiskne troskove svaki mesec za dopune pa mi se vise isplatilo onda da uzmem jedan od Bel paketa 065 mreze. A 064 sam isto zadrzao. Od samog pocetka sam imao utisak da je Mobtel 063 bespotrebno mnogo skuplji pa zato nisam ni pomisljao na tu opciju.

063 pripejd,065 postpejd koristim i jedan i drugi(zbog posla,nemam svuda mrezu)

Godinama koristim 064 mrežu, sada po kvalitetu usluge uopšte više ne zaostaju za Mobtelom.....

064. Davno je bilo, ali mislim da su u tom momentu bili jeftiniji. A mislim da su i sada.

063, i to već godinama... U trenutku kada sam kupio prvi mobilni telefon, 064 mreža je tek startovala i čini mi se da je funkcionisala samo u većim gradovima i duž autoputa Niš-Subotica, a kako sam se u to vreme mnogo kretao, izbor je bio logičan...
Ostao sam veran 063 do danas (prvo sam bio pretplatnik, pa sam prešao na pripejd), imam lep šestocifreni broj i sasvim sam zadovoljan, tako da ostajem njihov korisnik...
064 mreža je u međuvremenu dosta napredovala (skoro su se izjednačili), ali uvek su nekako kasnili za Mobtelom (i još uvek kaskaju) tako da se ne bih složio sa nekim mišljenjima iznad. Evo, sve do skora ni e-mail nisu imali kao uslugu (a i sada traljavo radi, da ne pominjem e-mail preko Mondo sajta i slične gluposti)...
063 jeste skuplji, ali opravdano - bar svi servisi do kojih mi je stalo rade kako treba.
No, nisam isključiv - sutra da se ovde pojavi Vodafone, T-Mobile ili neki drugi ozbiljan svetski igrač, i ponudi kvalitetne usluge po nižoj ceni - bez razmišljanja bih prešao. Za sada mi je kvalitet usluge na prvom mestu, bez obzira što je tako nešto za nijansu skuplje.

063 postpaid

Jedva se secam sta znaci kredit i da on moze da nestane.
Imam domet i u najvecim rupama.
U periodu od nekoliko godina mi se nikada nije desilo da ne mogu da pozovem nekoga ili da sam nedostupan usled preopterecenja mreze.
Koristio sam internet prekog GPRS-a besplatno vise od godinu dana.
Imam roaming svuda u svetu.
Imam besplatan detaljan uvid u trenutno zaduzenje na racunu i besplatan izvestaj o kompletnom saobracaju, ukljucujucu i SMS poruke.

Prvi broj mi je bio na 063 mrezi i to od samoga pocetka. Posle par godina koriscenja odjavio sam broj jer su me strasno razocarali zbog bezobrazno visokih racuna i zato sam presao na 064 kada se pojavio. Od skora sam ponovo kupio 063 za 100 dindji kada se pojavio na stampinim kioscima.

063 Biznis Plus paket i odlican je.

063 (1998-1999-1/2 2000)
064 (1/2 2000 - ....)

Kad sam kupovao karticu pre par godina izabrao sam 064 iz čisto antilopovskih razloga.

edit: sad koristim 064 samo zato sto tu karticu vec imam...

Poslednja izmena:
063 već 5 godina, tada su mi moji za rođendan kupili telefon, pa uzeli su 63 broj :)

063 Business Special

063. Koristio sam neko vreme 064, ali sam presao na 063 u jednom trenutku jer ni kod kuce ni na poslu nisam imao signal sa 064, dok je 063 normalno radio. Sada je situacija sa pokrivenoscu skoro ista kod oba operatera, ali svi imaju ovaj moj broj i nisam video razlog da ga menjam.

063. kada sam kupovao karticu 064 je imao jadnu pokrivenost tako da sam uzeo 063 za tada 120dm. :) ne pada mi na pamet da menjam jer imam dobar broj, malo pricam mesecno tako da ne bi imao neku veliku ustedu na postpaid-u ili 064 i smorilo bi me da obavestavam ceo imenik da sam promenio broj.

063 ... Svidela mi se "prodavacica" kada sam bio u BG u poslovnom centru njihovom i onda potpisivao ugovor sa njom :)

tesa je napisao(la):
063 postpaid

Jedva se secam sta znaci kredit i da on moze da nestane.
Imam domet i u najvecim rupama.
U periodu od nekoliko godina mi se nikada nije desilo da ne mogu da pozovem nekoga ili da sam nedostupan usled preopterecenja mreze.
Koristio sam internet prekog GPRS-a besplatno vise od godinu dana.
Imam roaming svuda u svetu.
Imam besplatan detaljan uvid u trenutno zaduzenje na racunu i besplatan izvestaj o kompletnom saobracaju, ukljucujucu i SMS poruke.

To je to...Nemam sta da dodam.
Od januara 1999 sam na tom broju i ne menjam ga...

2x063

063 od 1997 post paid, lepa devojcica radila u mobtelu (a i zato sto nije postojao 064) :smoke:

Od 1999 i pre paid. Radio, dobio u firmi karticu, opet me bombardovali, niko je nikad nije trazio nazad :banana: ... ostalo istorija

063 zato sto mi je firma kupila karticu pa ne bi da menjam broj.

E, kada ce kod nas moci ko u Americi da promenis operatera a da zadrzis broj. :wall:

064 Zasto?Jel da odgovorim na ovo pitanje il da cutim?

E da htedoh sve da vas pitam nest posebno one koji rade u Telekomu,ako takvih ima.Ima li 064 mogucnost da na jenoj kartici imam dva broja pri i post-paid kao kod Mobtela.Jeste da izlazim iz teme ali mi je jako bitno molim vas odgovorite.
HVALA

Napiši još 2-3 posta u 5 minuta jedan za drugim u istoj temi, to je rešenje za brz odgovor. ;)

Takvu stvar može da ti odradi neki serviser, tj. da ti bekapuje dve postojeće kartice na treću - novu. Stvar nije legalna, koliko mi je poznato, ali može biti zgodno, u slučaju da ti ukradu zaključanu karticu PIN kodom. Svakako ne može da je upotrebi, a ti ne moraš da uzimaš novu, jednostavno ubaciš originalnu karticu i voziš. :)

MOLIM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno