Šta je novo?

koju mreznu da uzmem

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
hocemo cimer i ja da umrezimo kompjutere. koju mreznu da kupimo ?

ako vam je mreza samo za game i ostale sitne potreba LAN-a oinda neke Realtek kartice 🙂

Neku D-Link karticu, recimo:
DFE-530TX, UTP 10/100 Mbps ili
DE-528CT, BNC+UTP 20Mb FULL DUPLEX PnP

znam da zvuci ludo ali ne treba nam za igranje ikao su obe mashine sposobne da vrte najnovije igre 😛
i ja sam mislio da uzmem DFE-530TX ali ne mogu nigde da ga nadjem koliko kosta ta kartica i gde moze da se kupi po mogucstvu u NS?

ma ako ti nije besto preterano bitno, uzmi slobodno i nekog realteka.

ako oces da overklokujes, samo usr(3com) dolazi u obzir 🙂

Da se nadovezem....
Ja se lomim oko 3com i DLinka...mislim da je DLink bolje resenje...

raindog je napisao(la):
i ja sam mislio da uzmem DFE-530TX ali ne mogu nigde da ga nadjem koliko kosta ta kartica i gde moze da se kupi po mogucstvu u NS?
Ne znam za NS, u Beogradu imas u Cores-u 12 evra

Kako neko moze da se dvoumi izmedju 3com-a i D-Linka??? To je kao da ti nude ficu i ferarija za slicne pare, pa se ti kao dvoumis, "necu Ferarija da mi ga ne ukradu, da ne dobijem sifilis od silnih riba, puno trosi" i slicne gluposti. Ako ikome trebaju 3COM 3c-905b-TX ili 3C-905C neka mi se javi i dobice ekstra cenu...samo na PM ili mail ili na telefon...

Pozdrav!

Miroslav je napisao(la):
ma ako ti nije besto preterano bitno, uzmi slobodno i nekog realteka.

ako oces da overklokujes, samo usr(3com) dolazi u obzir 🙂

a kako se to moze mrezna overklokovati ?

raindog je napisao(la):
a kako se to moze mrezna overklokovati ?
kad klokujes ceo kompjuter, podizanjem magistrale podizes i rad samih PCI kartica. 3com izdrzaa mnogo vece brzine PCI magistrala nego budjavi d-link, ostale da ne pominjem

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja se lomim oko 3com i DLinka...mislim da je DLink bolje resenje...
zasto? ako si to samo video na stranim forumima, ima po neki zagrizeni lik koji iz nekog razloga ne voli 3com. recimo, neka riba kaze imala je 20 3com-a i na svakoj se odlomio konektor?! mora da je krsna neka cura, ja sam gledao ove moje, i veruj mi, cvrsce uradjenu kartu nisam imao priliku da vidim

Originally posted by Ji 4Tze
3com...jos ako nadjes neke 905B-TX ili 905C-TX za neke sitne pare (ispod 20 €), pevaj
bas tako. znaci koju god da nadjes neces pogresiti

student je napisao(la):
Kako neko moze da se dvoumi izmedju 3com-a i D-Linka??? To je kao da ti nude ficu i ferarija za slicne pare, pa se ti kao dvoumis, "necu Ferarija da mi ga ne ukradu, da ne dobijem sifilis od silnih riba, puno trosi" i slicne gluposti. Ako ikome trebaju 3COM 3c-905b-TX ili 3C-905C neka mi se javi i dobice ekstra cenu...samo na PM ili mail ili na telefon...

Pozdrav!
Pa 3com je toliko skuplji od raznih D-Link, Reltek... kartica da mnogi nisu ni imali prilike da vide kako radi 🙁
Na zalost po igraonicama se nalazi gomila ovih drugih, pa se cesto javljaju problemi 🙁
Da su se malo vise isprsili za 3com....

Da 3com roola to jeste ali coveku treba lan za game varijantu sa 2 compa tako da ne mora da se preopterecuje sa nekim stvarima koje i nisu toliko bitne za takvo koriscenje mreze tj eksploataciju. 😉

pa moze da prodje vrlo jeftino ako se odluci za 3com-a 😉
evo, ja sam se mrezio tako, preko crossover kabla sa cimerom i nasli smo :beat: 2 3com-a i sve nas je izaslo oko 30 €

Born2Kill je napisao(la):
Da 3com roola to jeste ali coveku treba lan za game varijantu sa 2 compa tako da ne mora da se preopterecuje sa nekim stvarima koje i nisu toliko bitne za takvo koriscenje mreze tj eksploataciju. 😉
pogledaj gore, niko mu nije rekao da uzme 3com-a, receno je samo da je najbojli, a coveku je savetovano da slobodno uzme nekog realteka

Miroslav je napisao(la):
pogledaj gore, niko mu nije rekao da uzme 3com-a, receno je samo da je najbojli, a coveku je savetovano da slobodno uzme nekog realteka

definitvno uzima 3com 😀

Nazad
Vrh Dno