Ne znam za NS, u Beogradu imas u Cores-u 12 evraraindog je napisao(la):i ja sam mislio da uzmem DFE-530TX ali ne mogu nigde da ga nadjem koliko kosta ta kartica i gde moze da se kupi po mogucstvu u NS?
Miroslav je napisao(la):ma ako ti nije besto preterano bitno, uzmi slobodno i nekog realteka.
ako oces da overklokujes, samo usr(3com) dolazi u obzir 🙂
kad klokujes ceo kompjuter, podizanjem magistrale podizes i rad samih PCI kartica. 3com izdrzaa mnogo vece brzine PCI magistrala nego budjavi d-link, ostale da ne pominjemraindog je napisao(la):a kako se to moze mrezna overklokovati ?
zasto? ako si to samo video na stranim forumima, ima po neki zagrizeni lik koji iz nekog razloga ne voli 3com. recimo, neka riba kaze imala je 20 3com-a i na svakoj se odlomio konektor?! mora da je krsna neka cura, ja sam gledao ove moje, i veruj mi, cvrsce uradjenu kartu nisam imao priliku da vidimkUdtiHaEX je napisao(la):Ja se lomim oko 3com i DLinka...mislim da je DLink bolje resenje...
bas tako. znaci koju god da nadjes neces pogresitiOriginally posted by Ji 4Tze
3com...jos ako nadjes neke 905B-TX ili 905C-TX za neke sitne pare (ispod 20 €), pevaj
Pa 3com je toliko skuplji od raznih D-Link, Reltek... kartica da mnogi nisu ni imali prilike da vide kako radi 🙁student je napisao(la):Kako neko moze da se dvoumi izmedju 3com-a i D-Linka??? To je kao da ti nude ficu i ferarija za slicne pare, pa se ti kao dvoumis, "necu Ferarija da mi ga ne ukradu, da ne dobijem sifilis od silnih riba, puno trosi" i slicne gluposti. Ako ikome trebaju 3COM 3c-905b-TX ili 3C-905C neka mi se javi i dobice ekstra cenu...samo na PM ili mail ili na telefon...
Pozdrav!
pogledaj gore, niko mu nije rekao da uzme 3com-a, receno je samo da je najbojli, a coveku je savetovano da slobodno uzme nekog realtekaBorn2Kill je napisao(la):Da 3com roola to jeste ali coveku treba lan za game varijantu sa 2 compa tako da ne mora da se preopterecuje sa nekim stvarima koje i nisu toliko bitne za takvo koriscenje mreze tj eksploataciju. 😉
Miroslav je napisao(la):pogledaj gore, niko mu nije rekao da uzme 3com-a, receno je samo da je najbojli, a coveku je savetovano da slobodno uzme nekog realteka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari