Šta je novo?

Koju Micro SD?

micri

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i5-13600KF/BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
GIGABYTE Z790 UD AX
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
GPU
AsRock RX6900XT OC Formula
Storage
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Zvuk
Wharfedale Diamond 10.1/HK 650/Sennheiser GSP670
PSU
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Kućište
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
Monitor
Zowie XL2740/Hisense 65u8gq
Miš & tastatura
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Ostale periferije
Apple iPhone 13 Pro
Tablet
Ipad 2017
e ovako,uskoro mi stize novi fon,pa sam hteo da ga opremim sa nekom micro SD karticom od 4GB,pitanje je sad :) koju uzeti ? jer ja pojma nemam koje su spore,brze,kvalitetne itd. pa mi vi preporuchite neku od 4GB

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
pa gledao sam, al fora je sto pise da ima, pa nemaju, zato sam i pitao ovde, dal neko pouzdano zna gde ih mogu naci, naravno da je cena normalna ne nesto naduvano :)

meni se transcend sa n6233 bas nije lepo slagao |(

elem sundisk, definitivno...

pa ja na preporuku druga kome su druge pravili probleme, resio da idem na sun disk ili transcend, a inace da nokia n85 je u pitanju, inace da class 6 i trazim iskljucivo

@markosvaba gde si nasao transcend od 16gb i jel class 6 ?

Ja sam za E51 uzeo Kingmax od 8Gb class4 i radi odlicno. Jos sam uz nju dobio i USB adapter koji je od velike pomoci pri prebacivanju vece kolicine podataka na karticu jer je transfer preko kabla jako spor.

Klase su kao brzine odziva kod TFTova. Najviše zavise od metode mjerenja proizvođača. Kod nekoga je class6 što je kod drugoga class4 ili class2. Jedne relativno brzo čitaju, a sporo pišu. Druge obrnuto. Treće su ni tamo, ni ovamo...

Meni je trebalo za fotoaparat. Pišu ljudi, crtaju se grafikoni... Onda naletim na youtube test sa fotoaparatom i nekoliko kartica. Pa možda se vidi neka razlika i to kod onih najskupljih modela SunDiska i Patriota. Ta razlika se vidi i po njihovoj cijeni. Ova ostala "buranija" - sve je to bara-bara.

SDHC kartica neće raditi u neSDHC uređaju. SD kartica će raditi u SDHC uređaju.
Ovo je jedino bitno :)

Hteo sam da pazarim Transcdent micro SD, ali je izgleda nestasica. Sta bi mi preporucili za Nokia E51
TakeMS VS Kingmax VS PQI, ili ova Sandisk(malo su skuplje, dal vrede razliku u ceni) ?

Nazad
Vrh Dno