Šta je novo?

Koju memoriju uzeti???

• Začetnik teme Začetnik teme Flight
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
Zvao sam danas mb soft i rekose mi da nemaju Kingmax ram memoriju 433 niti bilo koju slicnu, uzeo bih 1gb (2x512 ako je tako jeftinije) ali da je cena max 110 eura, koju memoriju uzeti koja moze da zavrsi posao, na DFI nf4x i Sempronu 64? I gde ako neko zna na pm?

Poslednja izmena:
Pa za 100 evra imas da kupis DDR400 module koliko oces ,mislim da im se tako krece cijena.Kingstone ,Corsair Value Ram... to ti je to...Od DDR400 modula najbolje se pokazao Corsair 😉
Poz...

Flight je napisao(la):
Zvao sam danas mb soft i rekose mi da nemaju Kingmax ram memoriju 433 niti bilo koju slicnu, uzeo bih 1gb (2x512 ako je tako jeftinije) ali da je cena max 110 eura, koju memoriju uzeti koja moze da zavrsi posao, na DFI nf4x i Sempronu 64? I gde ako neko zna na pm?
Ista situacaija kod mene ja sam otishao u mb i rekoshe mi da ima tek za 10 dana [ddr500 moduli].

koji to proizvodjac nudi pc3200 jednostrane module kapaciteta od 512mb ?

Flight je napisao(la):
Zvao sam danas mb soft i rekose mi da nemaju Kingmax ram memoriju 433 niti bilo koju slicnu...

sT4Lj|n je napisao(la):
Ista situacaija kod mene ja sam otishao u mb i rekoshe mi da ima tek za 10 dana [ddr500 moduli].

Čudno, ja sam pre 3 dana kod njih kupio novopristigle (taze ocarinjene, oni mi rekoše) Kingmax SuperRam DDR433 module... Zar se to tako brzo rasproda? :zgran:
Eto ideje "da šta da uvoze" za naše male-brze preduzetnike.

Poslednja izmena:
Kingston ima sigurno 512Mb jednostrane module, evo upravo gledam jedan za Hynix cipovima. Za ostale proizvodjace nisam siguran, ali sigurno ima jos nekih.

kakve veze ima da budu jednostrani kada svako moze posle u biosu da podesi na 200,latencije pisu na modulima(a mozda prodje i auto) i ostalo ostavi na auto

Nazad
Vrh Dno