Šta je novo?

koju memoriju ddr3?

Bokers

Cenjen
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poena
154
trebaju mi neke preporuke za ddr3 1600MHz,koju da kupim,iskustva i tako..hvala unapred!i sretna svima nova godina i sve najbolje!!!

reci u prodavnici da ti trebaju memorije za intel i da low voltage...posto je velika nestasica memorija gledaj da kupis sto pre i zbog izbora i zbog cena koje ce mozda ici jos gore

Koja memorija za GA-P55A-UD3R
Mislim da idem na 1600MHz jer ih i ima najvise u ponudi. Da li Mushkin (po specifikaciji rade na 1.65V), Patriot, Geil rade na 1.5V ?

da li i za am3 procesor treba gledati tu voltazu memorije kao sto je preporucljivo za i5 1.5-1.65v ?

ili je totalno svejedno za am3 ?

maticna ploca koju bih pazario za par meseci bi bila 770t ud3p.

Imas dosta geil memorija sa 1.5v voltazom, bitna stvar,jer i5 radi sa 1.5v memorijama, a 1.65 oc. Dakle,uzmi one koje na de rade na 1.5

Uzimam za koji dan i5 750 i gigabyte ud3r pa me interesuje poshto planiram da oc-u cpu da li je bolje uzeti 1333 ili 1600, reche mi neko da je 1600 bolje jer ima veceg lufta za oc.. e sada ja se bas u to sve ne razumem pa ako bi mogao neko da objasni.. :)

a ovo da mi treba 1.5v stoji :)

Bolje je naravno 1600, ali pod uslovom da ima iste ili bolje latencije i istu ili manju voltazu od 1333. Bolje je recimo 1333 cl7 nego 1600 cl9. Ili 1333 1.5v cl9 nego 1600 1.7v cl9

A jel mnogo bitno koji je proizvodjach kod ddr3, ja sam recimo nashao patriot (tamo gde uzimam comp).. da uzimam to ili da jurim nekog drugog proizvodjacha mada sam vec probio budzet -_-

ja se ovih par dana mucim sa memorijom i popizdeo sam .. imam p55-ud3r plocu i i5 i samo mi fali jos ram da sklopim komp a fazon zvao sam za neke ramove i kazu mi da nemoze jer nisu low woltage .. dajte recite mi koji ram moze da radi na ovoj ploci mrtvoj :mad: zvao sam at*m i kaze mi da nije siguran za patriot kao ne preporucuje mi a trancled nemoze :wall:

Vrh Dno