Šta je novo?

Koju kartu imate

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

STA IMATE

• nvidia

Glasovi: 149 46.3%
  • ati

Glasovi: 156 48.4%
  • intel int.

Glasovi: 3 0.9%
  • sis int.

Glasovi: 11 3.4%
  • matrox

Glasovi: 1 0.3%
  • S3

• fireGL/quadro

Glasovi: 0 0.0%
  • neku drugu...

• Ukupno glasača
    322
  • Anketa je zatvorena .

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Interesuje me da li imate ati ili nvdiu, da vidim kakvo je stanje na benchmarku?

NEMOJTE SAMO DA SE OVAJ THREAD PRETVORI KOJI JE BOLJI, ATI ILI NVIDIA

Mislim da ce ovo biti mrtva trka, odnosno da ce rezultat izmedju zastupljenosti ATI-ja i NVIDIA-e biti prilicno izjednacen.

Mislim da bi bilo dobro da oni koji nemaju Ati ili nVidiu napisu sta imaju a da to mederatori ne brisu...posto vidim da ima i takvih...ovo je samo predlog...naravno..

Pa kako sad da glasam za obe kad sam vec jednom glasao, mogu li nekako da povucem glas i da glasam ponovo ?

Ja sam imao ideju za mnogo bolji poll od ovoga ali nije hteo nikako da mi postavi poll... 🙁

@ndushan
Pa imas opciju "nijednu"

Ala je gusto! (48 : 49 trenutno)

Vi što nemate ni 1 od ove 2, glasajte za "nijednu" mada bi pravilnije bilo da se opcija zove "neka treća" ili sl.

mrtva trka. verujem da zbog popularnosti 6200 kartica dosta ljubitelja ATI-ja prelazi u nvidia tabor (ukljucujuci i mene). 🙂

Glasao sam za Nvidiju, a u stvari imam obe. Samo sto ta masina u kojoj je ATI nije kod mene, a i kartica je krs, Rage2 3d 🙂 PCI

SuperStarr je napisao(la):
Ala je gusto! (48 : 49 trenutno)

Vi što nemate ni 1 od ove 2, glasajte za "nijednu" mada bi pravilnije bilo da se opcija zove "neka treća" ili sl.

ja sam stavio 'ostale' , al neko je prepravio, i dodao opciju za obe karte.

neverovatno koji izjednačen skor! 😀

NX6800 gt 🙂 pre toga mx 440 i ti4600 ...sve MSI mada jako cenim i ati ali nekako se uvek potrefi da uzmem nvidiju i to bash MSI nikad nemaju nishta " bolje " a ja ne znam da cekam 🙂 ... mada se ni ne zalim

elem na r520 sam bacio ocurde ... imam osecaj da ce da sabije zesoko ... pa cemo da pazarimo 🙂

Poslednja izmena:
....iz siga.... 😛

Ja sam imao ideju za mnogo bolji poll od ovoga ali nije hteo nikako da mi postavi poll...
😀

Ali trebali su ljudi da napisu i koje modele ATi ili nVidia kartica imaju posto mi se cini da ima vise clanova sa ATi karticama tipa 9600 a vise nVidia fanova sa karticama tipa 6600. Ajde Mare ti pravi poll da vidimo sta ces ti da uradis!

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako stoje stvari sa zadnjom generacijom graficki,odnosno predzadnjom u slucaju Nvidije.

Izgleda da od onih koji su glasali jedini ja imam karticu koju je napravila firma S3. Sve u svemu izgleda da je firma S3 zasada na jakom trecem mestu. :banana:

Poslednja izmena:
Uvek NV.. nikad ATI!
Gf256, GF-Ti-4800SE Vivo, GF 6800 Ultra

yooyo

Evo sada konacno Ati X850 Xt ....

Missim... kad sam ja glasao bile su samo 3 opcije pa sam glasao za Ati jer je ovaj iz potpisa. Sad vidim sve vise opcija u poll-u.
Uglavnom imam tog Ati-ja, Ti4200, Matrox Millenium II, S3 Trio/Virge (u fioci).
Aj sve ispocetka sad :d

Iam ljudi koji i dalje koriste Voodoo 1,2,3,4,5,..., Tseng ET 4000 i 6000 🙂

Koristim nvidiu oduvek pre svega zbog bolje podrske u linuxu.

ja koristim nVidia, ATI?

imam mislim 5 nvidia kartica i jednu ati sada 🙂
aj sad glasaj umesto mene hehehe

Ja glaso za 'nijednu' :d

Kako da glasam kad imam nVidiu/ATI i ATI i nVidiu na tri mashine u dve sobe ? :d

Nazad
Vrh Dno