Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pa narod je nakupovo ATI jer nVidia nije imala sta da trazi sa Fx 5200-5900 modelima,a sad se malo nVidija vratila i tako to ima da se vrti u krug dok jedna kompanije ne crkne sto nije dobro zbog monopola one druge.Imace nVidia je po meni veliku popularsnost stekla modelima mx420-460(prevara gforce).Svi u ovom gradu su furali te kartice barem jednom u svom racunaru.Videcemo sada posto 6600 sije i bije kako ce da bude,ATI u tom segmentu trenutno divani a kolko se vidi potrajace!
U ovom tredu vas niko nije pitao da komentarisete sta mislite o ovome ili onome. Glasajte vec kad morate i ajde baz mnogo komentara, kad vec moramo da istrpimo ovakav poll.
Kartice koje sam dosada imao (imam): S3 Virge DX, S3 Trio 4MB, Nvidia Vanta 16MB, GF4 MX 440, GF4 MX 440SE (ali 128 bita), GF4 MX460, GF4 MX460SE,GF 4200TI, Radeon 9600XT, Radeon 9550, GF 5700 LE, GF5900 XT, GF 6600GT. Zanimljivo je da sve ove kartice sem S3 i dalje imam. Mada se ove MX polako rasprodaju. Inace drzim igraonicu.