Šta je novo?

Koju IRC skriptu koristite?

Na primer? Ne mozes da skratis /msg nickserv identify pera123 na /ident?

/ns identify pera123 :D

Scoop Script 2004 - OP Edition. Ubedljivo najjaca. Ako nekom treba link neka se javi na PM. :)

faxcool je napisao(la):
Scoop Script 2004 - OP Edition. Ubedljivo najjaca. Ako nekom treba link neka se javi na PM. :)

Ja imam ovu skriptu od skoro, ajde sad posto kazes da je ubedljivo najjaca kazi sta je to toliko jako, tj. sta sve ima ovo skripta u opcijama ???

Poz.

1. Accelmax
2. Invincible
dvije naj all-around scripte.
A vama koji mislite da su skripte bezze imam reci samo jedno: probajte ih jednom ;)

omnik je napisao(la):

Zato sto je ovo OP Edition i ne moze da se nadje na sajtu. Pravila ju je grupa programera, odnosno samo su je doradili. . . :mad: To je ujedno i odgovor na drugo pitanje (btw ima i crack i miRC 6.16 , dakle sve je ukljuceno).

Btw, link za dl trenutno ne radi :-devil-:

Poslednja izmena:
vizionar je napisao(la):
1. Accelmax
2. Invincible
dvije naj all-around scripte.
A vama koji mislite da su skripte bezze imam reci samo jedno: probajte ih jednom ;)
Eh, probao sam ih, radio svasta, gubio vrme, dok nisam shvatio da je i mIRC i skripte koje on povlaci za sobom jedno veliko smece. Skripte su izmisljene cisto radi prodaje programa koji se nije promenio vec nekoliko godina.

hahaha, tek sam sada shvatio da sam pogrijesio :) Nije Accelmax, nego Acidmax. Cool skripta.
Skripte su dobre za one koji hoce sebi da olaksaju neke stvari. I koji imaju vremena za igranje :) Al cim imaju za chat, imaju i za igranje.
Ko nece, ne mora. Ali reci da su sve skripte glupe je nebulozno. Reci da su skripte nekom nepotrebne, to moze da bude tacno. Ali nisu svima nepotrebne. Probajte svojim subjektivnim stavom da ne uticete na objektivno zakljucivanje onih koji (mozda) citaju ovo i pitaju se "treba li mi ili ne"...
Chat je uglavnom zabava. A skripte tu zabavu obogacuju mnogim sitnicama koje dosta pomazu, ubrzavaju neke stvari, a i pruzaju dodatne informacije...

Kako kome je irc zabava, ima onih koji irc ne koristi samo za chat ...

Pa zato sam i rekao uglavnom.

Jel postoji neka skripta kojom je moguce videti sta neko srugi chatuje? Jedna riba me istripovala samo tako, pa mi je slozila pricu da koristi takvu skriptu!!!

Zna li neko?

@Spirit
Cuo sam da postoji jedan takav program, doduse jos u izradnji.Cuo sam da je prilicno kompleksan pa treba vremena.Po svemu sto znam jeste da se pravi u Cikagu.
Sto se tice te devojke, laze te, ne verujem da se dokopala tako necega.

Thanks Wolf!
Ma znala je sta chatujem u drugom prozoru sa skroz drugom osobom, pretpostavljam da je koristila dva Mirc klijenta, ali tvrdi da nije. Mada, suvise dobro zvuci da bi bilo istinito :D
Blah, zene...

@Zoran
Kakva je ovo kill-script? Trazih na googlu ali nista, samo neke kill virus stvari?

Ma kakav mIRC i skripte za njega.... XChat je najbolji IRC clien... Imam XChat+winampinfo, i vise mi nista ne treba.

Koristio sam ranije te mirc skripte i to dosta njih, kao sto su: evo, kickchat, scoop, i jos neke, ali ne mogu sada da se setim kako se zovu.

Ko je bre digao ovu temu iz mrtvih? Anyway, pojavio se jos jedan solidan IRC klijent - HydraIRC.

OP sam na nekoliko kanala, a skripte mi gotovo nikada nisu olakshale posao. Pogotovo kada zaboravim da iskljuchim autoprotekcije, pa sripta napravi dar mar na kanalu dok se ja zabavljam na pvt. Nekoliko puta sam mogao da izgubim @ zbog toga. :)
Probao hmmm bar 20 skripti, nije mi se svidela nijedna... Dobri stari jednostavni mirc rulez. Aliasi su mi dobra stvar, olakshavaju neke stvari, a i skontao sam da mogu da ubacujem stvari u rightclick meny simply editovanjem fajla popups.ini u notepadu. Tako sam ga potpuno prilagodio svojim potrebama :D
Probao sam i XChat i Trillian, ali at that point sam se vec previshe navikao na mirc pa me je mrzelo da koristim ove, mada su dobri...

Najbolja zastita od flooda je jedan dobar gline :) doduse samo za one sa skupljim ulaznicama :)

Ovu temu sam otvorio pre jedno, mhhh 9 meseci.Za to vreme sam napravo sa drugom jednu, za koju odgovorno tvrdim da je jedna od boljih koje se mogu naci.Skinite je sa www.sablasni.co.sr
(F)roniter (P)rotection (S)quad, moze samo i FPS :)

Spirit je napisao(la):
Thanks Wolf!
Ma znala je sta chatujem u drugom prozoru sa skroz drugom osobom, pretpostavljam da je koristila dva Mirc klijenta, ali tvrdi da nije. Mada, suvise dobro zvuci da bi bilo istinito :D
Blah, zene...

@Zoran
Kakva je ovo kill-script? Trazih na googlu ali nista, samo neke kill virus stvari?
KiLL ScRipT bY KiLLuMiiNaTi -tako cesh je naci odmah.Skripta je na engleskom jeziku i ima milion nekih zezancija,al je makar meni najbolja dosada,od nekih 7-8 koje sam probao.

zoran l je napisao(la):
KiLL ScRipT bY KiLLuMiiNaTi -tako cesh je naci odmah.Skripta je na engleskom jeziku i ima milion nekih zezancija,al je makar meni najbolja dosada,od nekih 7-8 koje sam probao.

Nope, skinuta je sa servera. Nema veze, prosla me pomama za mircom i skriptama ,)

SSpine, hajde mi lepo reci, ko ti je dao tu skriptu.Eeee kolike smo lagove napravili nekada, tz tz tz :)

Nazad
Vrh Dno