Šta je novo?

Koju gtx970

dijabolik

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poena
169
Resio sam malo da osvezim racunar,pa sam postavio ovu temu

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?369121-Upgrade-ili-ne-sta-izbaciti-sta-dodati

U pitanju je ,,moja masina,,Uzimam samsung 850 evo 256 ,i Gigabyte GTX970 G1 4GB GDDR5 OC.Grafiku uzimam preko Madjara ,ali sada su praznici ,pa covek moze doneti tek posle Nove godine,sto meni ne odgovara,Po radnjama sam gledao ,da ima asusovih i msi modela za nekoliko hilkjada jeftinijih od pomenutog g1.Da li ima neke sustinske razlike izmedju njih ili mogu ici na jeftinije modele.
Da napomenem da sam razmisljao i o r9 390 ,ali rekose mi da dosta trosi pa bih morao da menjam napajanje.

Poslednja izmena:
Da, R9 390 troši više, ne znam kako bi se snašlo to napajanje (iako sam ga imao i radilo je besprekorno 6 godina).

Što se GTX 970 tiče, suštinskih razlika nema...u pitanju je samo koliko je koji proizvođač nasvirao GPU i VRAM frekvencije preko default vrednosti ali su razlike od karte do karte male, realno se svode na par frejmova. Veća je razlika u rešenjima koje su primenili za hlađenje ali bi sa bilo kojom od njih trebalo da imaš dobre temperature i tih rad. Forumaši preferiraju Gigabajtov G1 970, na zapadu (koliko sam video po nekim forumima) nisu odušev5eni sa Gigabajtovim G1 kartama (ne kažu da su loše, pazi, samo da nisu ništa specijalno)...uglavnom, koju god da uzmeš biće ok. Ako već moram da navedem neki model, neka bude MSI Gaming, recimo, pošto kažeš da je jeftiniji...

Nazad
Vrh Dno