EBlackadder
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2007
- Poena
- 320
U konfiguraciji mi je do pre par meseci bila grafička karta Leadtek 8800GTS koja je počela da pokazuje peckice, nakon čega sam od jednog člana kupio polovnu Gigabyte 9800GT, koji je radio dva meseca i nažalost isto tako počeo da pokazuje peckice. :wall: Čisto da napomenem da dva ventilatora 12cm uduvavaju vazduh sa strane u kućište dok jedan vent 8cm izduvava gore vazduh. Napajanje je Chiftec 450W.
Treba mi predlog koju grafu da kupim a da ne bude overkill moje konfiguracije pošto moj monitor ima maksimalnu rezoluciju 1400*1050 a i procesor nije posebno jak AMD 5000+, 2,6Ghz.
Mislim da mi je najbolje da kupim neku grafu sa garancijom (postoji vrlo mala sumnja da mi nešto od komponenti nije u redu
). Trenutno se razmišljam između AMD6770 i 6850. Ovo će mi biti prva grafa od AMD-a posle dužeg vremena.
Treba mi predlog koju grafu da kupim a da ne bude overkill moje konfiguracije pošto moj monitor ima maksimalnu rezoluciju 1400*1050 a i procesor nije posebno jak AMD 5000+, 2,6Ghz.
Mislim da mi je najbolje da kupim neku grafu sa garancijom (postoji vrlo mala sumnja da mi nešto od komponenti nije u redu