Šta je novo?

Koju grafu za BTF 3?

infe88

Cenjen
Učlanjen(a)
10.01.2012
Poena
151
Ovako_Ovo su mi trenutne komponente kompa.
PROCESOR LGA 1155 INTEL Core i5 2400 3.10GHz 6MB Box
MATICNA PLOCA LGA 1155 ASUS P8H61-MX/SI INTEL H61 VGA/PCIE/DDR3 Bulk
MEMORIJA DIMM DDR3 SILICON POWER 4GB PC1333 CL9
OPTIKA DVD-RW SATA SAMSUNG SH-222AB/BEBE BLACK
KUCISTE Midi Tower FRONTIER C-F6 500W BLACK
GRAFICKA:9800 GT ZALMAN COOLER.

E sada koja je vasa preporuka,za graficku da uzmem za Battlefield.Ortak mi preporucio ovu:http://www.itsvet.com/proizvod/powercolor-radeon-hd-6850-1gb-gddr5/comp_comp_vga/260/2351
Ili mozda ova?http://www.itsvet.com/proizvod/evga...3-1372-kr-superclocked/comp_comp_vga/740/3077

Poslednja izmena:
Ja ne bih isao ispod GTX560TI ili HD6950...

Sad tek videh da ti je napajanje lesh. Prvo krsteno napajanje pa onda da dalje savetujemo

Poslednja izmena:
Za napajanje prvo moras da nam kazes do koliku svotu novca si spreman da das.

Moj izbor po najboljem odnosu cena/performance je LC POWER LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER koje je ispod 6k a ima 25 i 27A na +12 granama, video sam da ljudi voze 6970 sa ovim napajanjem bez problema. Samo gledaj da uzmes ono sa 80+ bronze sertifikatom.

Imam LC i znam dosta ljudi koji imaju LC i niko se do sada nije zalio...

Prvo napajanje :), a onda ni 560ti ni 6950 nego 7850, ako se o toj klasi radi, mada mislim da ce za 19-cu biti i vise nego dovoljan 6850...

Da si malo bolje procitao, video bi da nisam bio iskljuciv povodom grafickih karti, vec sam naveo minimum

More razlicitih testova,setovanja i samih rezultata.
Sve je to lepo dok sam ne probas a onda se uveris .
Fluidniji gaming je na GTX460 i veci min fps,kod 6850 imas stucanje,osetnije varijacije u promeni fps-a (skokovi,padovi).
Predlozio sam mu ono sto znam sigurno da bolje radi a sad je do njega sta ce da izabere.
Nek covek uzme sta hoce,meni ni iz dzepa ni u dzep ..

Poslednja izmena:
+1 za ovo sto kaze PCBeast
A znam to i iz iskustva jer sam od pre par dana vlasnik MSI gtx460 Hawk koju sam klokovao na 880mhz,pre toga sam imao 5770,a drug ima 6850
Battlefield 3 radi dosta bolje,oko 10fps vise u proseku a mozda i vise od 5770,ali je daleko manje izrazen fps drop,dakle nema variranja frejmova i ne pada ispod 30 sto je jako bitno ako ces multiplayer da igras.
Ali sa Nvidijom je drugi problem u Battlefieldu,posle par minuta igranja,igra puca,tako je kod mene na gtx 460 a tako je i kod druga na 560ti,sa ATI-jem tih problema nisam imao,pa sad ciji driveri ne valjaju vi procenite sami.

More razlicitih testova,setovanja i samih rezultata.
Sve je to lepo dok sam ne probas a onda se uveris .
Fluidniji gaming je na GTX460 i veci min fps,kod 6850 imas stucanje,osetnije varijacije u promeni fps-a (skokovi,padovi).
Predlozio sam mu ono sto znam sigurno da bolje radi a sad je do njega sta ce da izabere.
Nek covek uzme sta hoce,meni ni iz dzepa ni u dzep ..

Nece. Kad dajes vec tolike pare za grafu uzmi i neko krsteno napajnje za 40-50 evra.

ne uzimaj tu karticu ! to je SE /štrojena edicija/ . imaš 6870 powercolor za 120e , a ona je ravna 560 Ti kartici . trenutni best baj .

Vrh Dno