Šta je novo?

Koju graficku?!!

boke

Cenjen
Učlanjen(a)
26.04.2009
Poena
151
Kao sto naslov kaze koju od ovih grafi da uzmem
-GAINWARD GeForce GTX 260 896MB GDDR3
-PALIT Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5
-SAPPHIRE Radeon HD 4870 1GB GDDR5 VAPOR-X
-MSI GeForce GTX 260 896MB GDDR3
-ASUS GeForce GTX 260 896MB GDDR3
Jednostavno ne znam za koju da se odlucim pa reko da potrazim malu pomoc i savet.I samo jedna molba ako moze kada neko da odgovor da i kaze zasto bas ta,jer sam skoro uzimao memoriju isto ovako postavio pitanje na kraju sam morao da brojim ko je koliko za koju glasao a nisam imao pojma zasto.To je to hvala unapred

Isto ces proci i ovde. :p
Koje su cene tih karti? Licno bih uzeo ili najjeftiniji GTX260 ili tog Sapphire-a sa Vapor-X kulerom koji je stvarno extra odradjen i vrlo je tih.

Moj glas ide Sapphire-u sa Vapor-X ili ako si vise naklonjen Nvidi-i onda bilo koji (citaj najeftiniji ) GTX 260.:wave:

Nema nista od cekanja, posto ce DX11 biti skupo i nedostupno barem do sredine zime.

Ako planiras da se igras u narednih par meseci, slobodno uzmi Gainward GTX260 (oko 15Kdin).

Jer za te pare DX11 ces moci da dobijes tek kroz jedno godinu dana, a verovatno ni tada!

Pozzz

Hvala ljudi,jos se premisljam oko GAINWARD-a i PALIT-a.@Matrixxsu a sto mislis da ce biti prejaka,kao necu moci da izvucem max iz karte.A ako clocknem cpu na 2.7-8mhz jel bi bilo razlike.Razmisljam se izmedju ove dve,obe su oko 150 e.Znam da gtx moze lepo da se clocne dok za palit nisam siguran posto ima na sebi onaj turbo pa izvlaci pomenute dole specifikacije,znaci vec clocnut.Eto to je to,samo nek neko rekne koja je bolja i kraj.hvala jos jednom
Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5
Procesor
GPU : Radeon HD 4870
Takt : 775 MHz
DirectX podrška : DirectX 10
Memorija
Kapacitet : 1024 MB
Interfejs : 256 bit
Tip : GDDR5
Takt : 4000 MHz
i
Model : GeForce GTX 260 896MB GDDR3 GTX260-896-TV-DD-GS
Procesor
GPU : Geforce GTX260
Takt : 625 MHz
DirectX podrška : DirectX 10
Memorija
Kapacitet : 896 MB
Interfejs : 448 bit
Tip : GDDR3
Takt : 1100 MHz

pa sigurno ce ti cpu biti slepo crevo za tu graficku...uzmi ti lepo 4850 ili 4830...ne vredi sada davati 150e za te graficke kartice...ocekuje se da ce 5770 biti brza kao ta 4870,a kostace oko 150e...gde sad kupujes graficku kad treba novi modeli da izadju...sad su te kartice 150e,a za 2 meseca ce im cena drasticno pasti i mnogo para ces nepotrebno izgubiti...uzmi ovu 4850 ili 4830 za duplo manje para i uzivaj...bolje da uzmes npr 4850 i da za ostatak para uzmes bolji cpu(naravno tvoj sadasnji prodas i doplatis)...naravno tvoje su pare pa mozes da uradis sta hoces ali ti je nepotrebno da kupujes sad graficku po te pare na taj cpu i to jos sa 1gb rama na monitor od 20 inca...

Poslednja izmena:
Jel si na ovu mislio POWERCOLOR Radeon HD 4850 512MB GDDR3 AX4850 512MD3-H,jel ona siguno bolja od moje,kakva je za clock
@matrixxsu Upravu si,provalio sam da bi bilo bacanje para,videcu jos neku 4850 ili mozda neko preporuci pa cu verovatno neku takvu da uzmem

Hvala ljudi,gledao sam review dosta je hvale,pogotovu sa ovim arctic kulerom.Prodam moju dodam 30 evrica i eto bolje grafike,pa tamo na zimu kad izacu ove nove karte.mozda neka nova ploca i procesor,pa se cujemo tada ;)
Pozz

Vrh Dno