Šta je novo?

Koju graficku za oko 100e?

Mislim da se za 100 evra ne moze naci dostojna zamena za bilo koju Gf4Ti karticu, tj. te koje su navedene su brze i bolje ali to ubrzanje (u nekim slucajevima i usporenje) ne opravdava ulozeni novac. Ukoliko bi se dodalo 100-nak evra na cenu polovnog Gf4Ti koji se sada moze prodati za oko 60-65 evra, tu bi izbor bio mnogo veci.
Secam se kada sam radio prosli upgrade sa Gf2Ti na Gf4Ti dodao sam tacno 90 evra i to u vreme kada je cena Ti4200 drasticno pala.
E to su bila vremena, za 140 evra kartica koja nije mnogo zaostajala za najskupljim Gf4, kao sada recimo neka 6800le, sa tim sto ova kosta dosta preko 200 evra.

ToxiC je napisao(la):
@shilja
GE (Gamers Edition) su sa 128-bitnom memorijskom magistralom, a za SE se iz dosadasnjeg obelezavanja ATi-jevih kartica da zakljuciti da su sa prepolovljenom magistralom od 64-bita (ne vazi za slucaj 9800SE)
pa ako bas oces za malo para malo da se naigrash uzmi GE varijantu :)

Ko To Ide Ko To Gazi PVO Nam Nailazi :)

@ z@x mislio si Ko To Ide Ko To Gazi PDV Nam Nailazi ?

QUOTE : dardza :
LBC Veselina Maslese 8.
Cuvaj se psa. :)))

dardza je napisao(la):
LBC Veselina Maslese 8.
Cuvaj se psa. :)

Nemoj da plasis coveka,ima da pomisli da je neki pit bul u pitanju :D :d

z@x je napisao(la):
Dali Moze Da Radi Komp Sa Dve Graficke Karte?

Moze i dve pci-e karte u sli-u,pored kombinacije pci+agp graficka.

Poslednja izmena:
Optimus Prime je napisao(la):
Nemoj da plasis coveka,ima da pomisli da je neki pit bul u pitanju :D :d

Jeste poveliki, ali to je jedan mnogo simpatičan i umiljat zlatni terijer. :)

Poslednja izmena:
notax je napisao(la):
Jeste poveliki, ali to je jedan mnogo simpatičan i umiljat zlatni terijer. :)

Nije terijer nego retriver.Zlatni terijer ne postoji.E moj kinolozi. :D :d :D
Nadam se da nikog nisam uplasio,stavio sam :) .

Poslednja izmena:
dardza je napisao(la):
Nije terijer nego retriver.Zlatni terijer ne postoji.E moj kinolozi. :D :d :D
Nadam se da nikog nisam uplasio,stavio sam :) .

Auuuu. Al sam tresnuo. :d
U svakom slučaju cucek je zlatan, u svakom pogledu. :D

A i prijatelj bi baš mogao i da kaže koju GF4 ima. Napravio je pometnju na thredu :p . Lično mislim da ima neku MX440 i to u SE varijanti :d ... ali mogao je to i da navede.. jer ako hoće savet... PODACI BATO :D .
Čuvaj pare, jer ionako nećeš ništa extra da kupiš u ovo vreme. Sa ili bez PDV za koji mesec imaćeš mnogo bolji cenovni izbor za približno istu svotu novca... 6600 obična recimo. :D
PS. Da se ne uvrede ATI-jevi poklonici ovim što sam napisao... ja lično posedujem ABIT 9550 128DDR na 128bita i prezadovoljan sam, ali šta da se radi kada X700 u AGP-u neće ni da izađe :mad: .

Vrh Dno